Horoscop săptămânal Leu 12 – 19 martie 2016

Vineri, 11.Mar.2016 18:04 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Leu Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Au aşteptări mari de la săptămâna viitoare, vor să facă multe lucruri, ai idei măreţe, însă se materializează puţine. Nu depinde numai de ei şi asta pare să îi frustreze maxim uneori. Se simt legaţi de mâini şi de picioare şi încearcă să facă orice pentru a mişca lucrurile în direcţia pe care şi-o doresc acum. Sunt destul de receptivi la tot ce se întâmplă în mediul lor profesional tocmai pentru că încearcă să prindă din zbor orice mică şansă de câştig. Tranziţia lui Neptun în Peşti îi face ceva mai introspectivi şi circumspecţi, însă ştiu în această săptămână să folosească aceste bănuieli şi întrebări în favoarea lor. Sunt pe fază, sunt atenţi, au mirosul şi ghearele ascuţite, astfel încât chiar dacă astrele nu le favorizează proiectele la care lucrează, Leii sunt capabili să scoată tot ce-i mai bun de la această săptămână chiar şi în cele mai aprige condiţii. Nici cu banii nu stau neapărat prost, însă n-ar fi rău dacă ar acorda şi acestui sector aceeaşi atenţie şi ar fi la fel de precauţi. Este posibil ca unele achiziţii sau unele evenimente în care se implică să îi coste ceva mai mult decât bănuiau initial.

Dragoste

Sunt receptivi şi atenţi la semnalele pe care le primesc din partea persoanelor de sex opus şi încearcă să nu dea nimic de bănuit în momentul de faţă. Chiar dacă în sinea lor se dă o furtună de sentimente, în afară afişează o faţă cât de poate de zen şi diafană.

Horoscop saptamanal Leu 12 - 19 martie 2016 2

 

Sănătate

Este de preferat ca între 14 şi 16 să ia o pauză şi să aibă ceva mai multă grijă de sănătatea lor, altfel riscă să clacheze către finalul săptămânii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *