dehaine.ro

Horoscop săptămânal Leu 10-17 octombrie 2015

Horoscop saptamanal 10-17 octombrie 2015
Vineri, 09.Oct.2015 15:22 Horoscop saptamanal Leu Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Este posibil ca nativii să cheltuie ceva bani – şi nu e chiar mică suma – în dimineaţa zilei de 10 octombrie. La fel de bine pot încasa o sumă importantă pe care ulterior o pot folosi în ceea ce priveşte un proiect personal. Apoi în ziua de 11 discută şi pot face chiar un drum scurt, dar care se poate dovedi esenţial pentru următoarea etapă a destinului lor. Atenţie însă la detaliile ascunse ale discuţiei şi mai ales la tentaţia de a omite un element important sau la intenţia interlocutorului de a ascunde o informaţie. Ziua de 12 octombrie le aduce un blocaj dar şi o motivaţie  care are legătură cu domeniul profesional şi cu poziţia lor socială, fiind vorba de modul în care randamentul lor poate fi influenţat de atitudinea şi capricile altora persoane care fac parte din relaţiile nativilor.

Anturajul amical poate fi amprentat în ziua de 12 de chestiuni financiare care trebuie revizuite în fondul lor scriptic. Problema care se pune acum pentru nativi în aceste zile este cea a modului în care relaţionează pentru a putea să-şi deblocheze unele aspecte financiare şi profesionale. Unele persoane feminine le pot băga beţe-n roate în 12 şi 13 octombrie, ceea ce îi determină pe nativi să-şi schimbe brusc atitudinea şi felul de a rezolva probleme de afaceri şi de relaţionare. Acolo unde sunt angajaţi, relaţia Leilor cu şefii merge bine în 13 deşi organizatoric pot întâmpina dificultăţi, iar cei care-şi desfăşoară activitatea în domeniul privat pot beneficia de mici sume necesare chletuielilor zilnice. Creativitatea trebuie să o folosească cu responsabilitate, altfel vor întâmpina piedici de natură decizională referitor la proiectele în care sunt implicaţi.

Dragoste

În relaţia de cuplu zile bune sunt 10,11 şi 16 octombrie atunci când nativii au iniţiativă în privinţa banilor şi aHoroscop saptamanal Pesti 10-17 octombrie 2015 2 capitalului de imagine în familie, ocupându-se şi de o problemă importantă a  copiiilor, şi zile mai puţin bune între 12 şi 15 când pot surveni nemulţumiri ale nativului în raport cu o chestiune pe care partenerul a ţinut-o ascunsă ceva vreme.

Sănătate

Să fie atenţi la unele probleme ce pot apare la nivel intestinal în 10 octombrie, la etajul renal şi digestiv în 12-13, şi la simptomele hepatobiliare, neurovegetative şi la nivel lombar în zilele de 14 şi 15 octombrie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *