arleto.ro

Horoscop săptămânal Gemeni 9-16 aprilie 2016

Vineri, 08.Apr.2016 18:02 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Gemeni Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Săptămâna viitoare poate fi una plină de evenimente atât la nivel profesional cât şi social. În ciuda faptului că nu au un start prea bun dat fiind că ziua de luni se anunţă a fi destul de capricioasă, vor reuşi să treacă peste această pasă negativă şi să-şi revină o dată ce încep să privească partea plină a paharului. De fapt, nici nu vor fi nevoiţi să se străduiască foarte mult să fie pozitivi deoarece lucrurile frumoase care li se întâmplă, oamenii pe care îi cunosc şi evenimentele la care participă alături de aceştia îi fac să simtă că viaţă merită trăită mai mult din punct de vedere emoţional şi spiritual, decât la nivel raţional. Între 13 şi 15 aprilie, în plan profesional sunt încrezători în forţele proprii şi încearcă să-şi pună toate creativitatea la bătaie în întâlnirile de afaceri formale sau mai puţin formale de săptămâna aceasta. Vor descoperi că atitudinea lor este mult mai apreciată şi aduce rezultate constructive atunci când sunt mai degajaţi şi se simt în largul lor, decât atunci când încearcă să mimeze o seriozitate care îi face să se simtă crispaţi în interior. Recomandarea astrală vine astfel pe cale mentală în această săptămână şi îi îndeamnă pe cei din zodia Gemeni să fie ei înşişi, să se bucure de tot ce li se întâmplă şi vor fi uimiţi de câte are destinul să le ofere în acest moment al vieţii lor!

Dragoste

Un sector favorizat din plin de astre în această săptămână şi care le aduce nativilor numeroase satisfacţii sufleteşti. Sunt optimişti în ceea ce priveşte persoana nouă care apare acum la orizont şi încearcă să se bucure cât mai mult de etapele unei relaţii care se află la început şi care pare extrem de promiţătoare.

Horoscop saptamanal Gemeni 9-16 aprilie 2016 2Sănătate

Încearcă să se alinieze şi pe plan fizic şi să se bucure de vremea frumoasă pentru a face ceva mai multă mişcare în aer liber. Zilele potrivite în care vor fi cu energia la cote maxime pot fi 11,12 şi 13 aprilie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *