dehaine.ro

Horoscop săptămânal Gemeni 28 noiembrie – 5 decembrie 2015

Vineri, 27.Noi.2015 15:44 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Gemeni Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Săptămâna 28 noiembrie – 5 decembrie se poate dovedi a fi destul de liniştită pentru nativii din zodia Gemeni. Între 1 şi 3 noiembrie pot apărea anumite neînţelegi şi dificultăţi de comunicare în domeniul parteneriatelor şi al relaţiilor în afaceri, însă dacă vor reuşi să gestioneze totul cu îndemânarea şi creativitatea de care au dat dovadă şi până acum, au şansa să se relaxeze apoi şi să ia o pauză  de la tot stresul cotidian. În plan familial relaţiile sunt favorabil aspectate, mai ales acum când Gemenii au făcut acele demersuri pentru îndeplinirea nevoilor unei rude aflate în impas sau a unui prieten apropiat care i-au cerut ajutorul. De asemenea, în zilele de 4 şi 5 este posibil ca şi ei să ceară la rândul lor anumite împrumuturi sau ajutoare pecuniare, dat fiind că nu şi-au gestionat foarte bine resursele în ultima vreme. Cel mai bine ar fi ca ei să privească asta ca pe un schimb echitabil, nu ca pe o formă de şantaj financiar, căci astfel s-ar putea că cei din jurul lor să îşi schimbe părerea despre capacităţile lor de gestionare a situaţiilor delicate. La locul de muncă în schimb, şefii şi colegi le apreciază foarte mult această tendinţă jovială de a observa orice oportunitate şi de a o transforma într-o ocazie de business profitabilă, astfel încât între 4 şi 5 decembrie este posibil ca Gemenii să realizeze că orice defect poate avea şi latura lui benefică. Recompensele pecuniare nu vor întârzia să apară, mai ales dacă vor ştii să urmărească momentul oportun pentru a-şi cere ceea ce ei cred că li se cuvine de drept.

Dragoste

Pentru cei care nu se află într-o relaţie este posibil ca ziua de 1 decembrie să îi ia prin surprindere şi să le aducă la lumină adevărata faţă a cuiva din mediul profesional, pentru care nu s-ar fi aşteptat să nutrească sentimente de interes emoţional vreodată. Cei care sunt într-o relaţie, în schimb pot avea parte de o renaştere a sentimentelor şi pot avea senzaţia între 1 şi 3 decembrie că se îndrăgostesc din nou de partenerul lor. Tensiuni şi discuţii în contradictoriu vor interveni între 4 şi 5 decembrie numai dacă Gemenii vor insista asupra punctelor lor de vedere şi nu vor avea răbdare să şi asculte nevoile partenerului.

Horoscop saptamanal Gemeni 28 noiembrie - 5 decembrie 2015 2Sănătăte

Singurele simptome supărătoare care pot apărea sunt cele de ordin digestive între 2 şi 4 decembrie, însă pot fi rezolvate cu uşurintă dacă Gemenii vor ţine seama să facă anumite schimbări în alimentaţia lor. Treptat, nimic nu trebuie să se petreacă brusc. Până şi capacitatea lor de adaptare este limitată în anumite domenii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *