arleto.ro

Horoscop săptămânal Gemeni 26 septembrie – 03 octombrie 2015

Vineri, 25.Sep.2015 12:03 Horoscop saptamanal Gemeni Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Nativii apelează la sistemul lor relaţional la începutul de săptămână, în ziua de 28 septembrie, pentru diverse chestiuni legate de ele mentele de tehnologie modernă-reparaţia unui computer, a maşinii proprii, ori a altor aparate electronice sau electrice care sunt folosite şi s-au defectat, iar nativii au nevoie foarte repede de ele. Acest lucru nu e uşor de rezolvat, şi mai ales în ritmul pe care-l vor nativii, pentru că patronul lor Mercur, fiind retrograd pe casa relaţiilor şi a speculaţii lor de moment, nu prea le permite să obţină şi bine, şi repede, ceea ce vor în acest sens. Acelaşi aspect al sistemului relaţional amprentează şi relaţia de cuplu în ziua de 28, provocând o situaţie ce se poate destabiliza destul de mult, cel puţin pentru 24 de ore, datorită unui joc de putere pe care partenerul l-ar putea face din intenţia de a ascunde atitudinea sa faţă de persoane cu care se sfătuieşte în taină, pentru a obţine informaţii despre cum să abordeze situaţia relaţiei de pe alte coordonate decât cele uzuale de până acum.

Este posibil ca Gemenii să afle despre intenţia partenerului la modul întâmplător prin intermediul unui prieten sau al unei discuţii alambicate chiar cu partenerul de cuplu. Profesional nativii au parte în intervalul 1-2 octombrie de implicarea într-o afacere, un proiect sau o activitate, fie şi part time, de pe urma căreia se pot alege cu ceva bani în plus sau după caz, pot câştiga neaşteptat o sumă care le este necesară. Relaţia profesională cu şefii şi colegii este bună, dar atenţie în 1 şi 2 octombrie la blocajele ce apar pe fondul detaliilor excesive care li se cer, ce survin ca urmare şi a unor solicitări din partea familiei şi a altor persoane ce au legătură cu străinătatea şi cu banii şi care persistă cu pretenţii ce le fac dificilă Gemenilor activitatea.

Dragoste

Horoscop saptamanal Gemeni 26 septembrie - 03 octombrie 2015 2

 

 

 

 

 

 

În cuplu se petrec lucruri neplăcute între 30 septembrie şi 2 octombrie-partenerul ascunde unele chestiuni-poate fi o decizie legată de profesie, şi lucruri mai bune se petrec în 28 şi 29 septembrie atunci când au loc discuţii despre bani şi un act important legat de o maşină sau alt lucru al tehnologiei moderne.

Sănătate

Survin în 30 sept-1 octombrie dereglări digestive şi hormonale,  şi circulatorii, neurovegetative, imunitare şi hepatice în 2 octombrie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *