arleto.ro

Horoscop săptămânal Gemeni 26 martie – 2 aprilie

Vineri, 25.Mar.2016 18:02 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Gemeni Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Săptămâna viitoare sunt preconizate nişte oportunităţi şi ocazii importante în viaţa profesională a Gemenilor şi dacă vor înlătura negativismul care le conduce mentalul de ceva vreme încoace, vor reuşi să iasă câştigători din situaţiile pe care le oferă destinul. Au o săptămână, grea, obositoare şi realizează că pun un preţ foarte mare pe modul în care percep ei lucrurile şi încearcă să nu îi molipsească şi pe ceilalţi. Sunt ceva mai egocentrici şi din această cauză s-ar putea ivi nişte ciocniri de orgoliu la locul de muncă între 28 şi 30 martie. Problema lor majoră pare a fi faptul că nu se pot organiza şi nu îşi dau seama ce contează cu adevărat, ce să prioritizeze acum şi ce să lase la urmă. Confuncţia dintre Mercur şi Uranus îi face să fie destul de fragili din punct de vedere emoţional şi asta se va vedea din modul în care comunică – important este să nu încerce prea mult să-şi mascheze slăbiciunile, altfel ar putea avea o cădere nervoasă către finalul săptămânii.

Dragoste

Dacă vor ca relaţia pe care o au în prezent să aibă succes, ar fi mai bine să nu amestece lucrurile şi să-şi lase grijile de la locul de muncă, la uşă, când ajung acasă. Partenerul va încerca să le dea de înţeles că este cazul să se mai detaşeze puţin de viaţa lor profesională.

Horoscop saptamanal Gemeni 26 martie - 2 aprilie 2016 2Sănătate

Dacă vor şti să se echilibreze din punct de vedere energetic, nu vor avea mari probleme în acest sector. De altfel, sunt destul de sensibili la schimbări şi situaţii delicate, aşa că mare grijă pentru ce, cât şi cum se consumă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *