arleto.ro

Horoscop săptămânal Gemeni 24-31 octombrie 2015

Vineri, 23.Oct.2015 13:36 Horoscop saptamanal Gemeni Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Pe parcursul weekendului nativii analizează temeinic o oportunitate apărută în domeniul socio-profesional, şi dacă sunt suficient de hotărîţi şi în cunoştiinţă de cauză în privinţa chestiunii analizate, pot lua o decizie foarte importantă pentru mulţi ani de acum încolo. Cam 12, deoarece este implicat Jupiter în aspectare. Dacă nu, au oricum ocazia să se implice în activitatea pe care o întreprind, fie că este în cadru instituţional, fie în cel privat, de o aşa manieră încât drumul lor către poziţii şi funcţii mai importante este deschis. Luna Plină vine după un alt moment important pentru ei, conjuncţia Lunii cu Nodul Sud-deci evenimente karmice personale cu scadenţă obligatorie în ziua de 25 când ei pot decide pentru viitorul lor.

Astfel, în ziua de 27 octombrie fie primesc o veste despre avansarea lor într-o funcţie superioară profesional vorbind, fie sunt anunţaţi în acest sens de către conducerea ierarhică unde-şi desfăşoară activitatea. Departe de a-i speria asta îi motivează în 28 pentru a persevera pe latura de organizare şi eficientizare a activităţii pe care o depun. Ulterior în 29 vor constata totuşi ce presupune la modul concret posibila nouă funcţie. Vor avea însă satisfacţia unei remuneraţii mai mari şi a unui prestigiu dobândit pe merit, evident dacă acest lucru va avea loc. Zilele de 29 şi 30 le pot aduce atât blocaje, cât şi motivaţii de a depăşi obstacolele de natură birocratică şi organizatorică, plasându-i într-o postură de creativitate relaţională şi comunicativă care-i ajută să rezolve sarcini le încredinţate.

Dragoste

În relaţia de cuplu lucrurile sunt pigmentate de aspecte bune în zilele de 27 şi 28 octombrie, nativii discutând cuHoroscop saptamanal Gemeni 24-31 octombrie 2015 2 partenerul şi luând o decizie în privinţa unui detaliu legat de poziţia socială şi de locuinţă, dar nu e recomandat să se decidă ceva în acest sens deoarece ulterior apar riscuri majore de blocaj şi încurcături, şi zile mai puţin bune sunt între 24 şi 30 octombrie atunci cnând sunt posibile discuţii şi chiar contre dure cu partenerul pe marginea unei idei.

Sănătate

Atenţie la etajul digestiv şi aparatul excretor în 27, şi la cel hepatic, imunitar şi respirator în 24 şi 29 octombrie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *