azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Horoscop săptămânal Gemeni 2 – 9 aprilie 2016

Vineri, 01.Apr.2016 18:32 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Gemeni Lasă un răspuns 1 vizualizari

Bani

Indiferent de cât de dificil le va fi sa comunice trebuie să ţină cont de faptul că influenţele negative pe care le resimt acum se datorează fenomenului de Lună Nouă de joi din semnul Berbecului. Acest semn al voinţei şi al dinamismului îi face şi pe cei din zodia Gemeni să-şi dorească ceva mai multă activitate, să fie mai prezenţi, mai volubili, însă până la un punct. Adevărul este că ei nu pot pune atât de mult accentul pe impuls şi voinţă, simt nevoia să fie mai analitici, să cântărească bine fiecare acţiune si din această cauză, săptămâna viitoare vor fi ceva mai indecişi şi confuzi. Se simt atraşi într-un vârtej al haosului pe care singuri l-au creat şi oricât de mult s-ar strădui să facă ordine, au senzaţia cumva că prin acţiunile lor se afundă şi mai mult în negura confuziei. Nu este cazul să dispere, însă.  O dată aflată la apogeu Luna nu va mai avea o influenţă aşa de mare asupra lor şi vor începe să se clarifice anumite aspecte iar lucrurile se vor aranja de la sine. Vor găsi spre finalul săptămănii soluţia perfectă la problemele adunate între 4 şi 8 aprilie.

Dragoste

Viaţa amoroasă este aspectată pozitiv acum iar atitudinea persoanelor de sex opus îi face să simtă că dacă vor, pot beneficia de atenţia oricui. Emană un magnetism benefic şi încearcă pe această cale să-şi dea seama ce îşi doresc pe viitor în materie de dragoste şi relaţii şi către ce tip de persoană să se îndrepte. Totul ţine de imaginaţie – o dată ce îşi dau seama cum trebuie să arate şi să fie persoana respectivă, Universul va lucra în favoarea lor.

Sănătate

Horoscop saptamanal Gemeni 2-9 aprilie 2016 2Au anumite simptome pe care nu ştiu exact cum să le catalogheze acum şi la ce specialist să apeleze. Poate că ar fi mai bine să aştepte să vadă cum evoluează starea lor de sănătate înainte de a merge la medic.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *