dehaine.ro

Horoscop săptămânal Gemeni 19-26 decembrie 2015

Vineri, 18.Dec.2015 17:05 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Gemeni Lasă un răspuns 1 vizualizari

Nativii zodiei Gemeni vor avea parte de o săptămână extrem de interesantă din punctul lor de vedere. Vor cunoaşte persoane noi prin intermediul familiei, care este posibil să le schimbe puţin viziunea asupra sărbătorilor de iarnă şi asupra tradiţiilor de la noi din ţară. Între 23 şi 26 vor avea parte de discuţii interesante, care îi vor stimula din punct de vedere intelectual şi care le va lărgi orizontul cunoaşterii, dar mai ales îi va determina să fie mai deschişi către persoane noi şi să aprecieze altfel valoarea primei impresii asupra unei persoane. În mediul familial vor petrece nişte zile pline de tihnă şi armonie alături de rude dar mai ales de părinţi şi vor uita acum acele mici neînţelegeri care le-au dat bătăi de cap în ultima vreme. Vor pune foarte mult accentul pe latura comunicaţională între 20 şi 26 decembrie şi vor aprecia eforturile celorlalţi de ale răspunde cu aceaşi monedă şi de a fi deschişi la iniţiaţivele lor. La locul de muncă dau acelaşi randament ca de obicei, îşi găsesc inspiraţia în acele proiecte de suflet la care lucrează de mult timp şi fac tot posibilul să-şi ducă sarcinile la bun sfârşit până la venirea vacanţei. S-ar zice că această energie de care dau dovadă acum vine chiar din faptul că visează cu ochii deschişi la zilele de vacanţă în care vor huzuri la gura sobei şi doresc să arate că merită din plin acele zile de concediu. Există şansa ca între 22 şi 24 decembrie să aibă parte şi de nişte recompense pecuniare neaşteptate, dar care sunt extrem de binevenite acum.

Dragoste

Relaţia de cuplu este pe o pantă ascendentă în perioada următoare, iar nativii zodiei Gemeni profită la maxim de aceste momente de echilibru şi iubire din viaţa lor. Partenerii dau dovadă de multă afecţiune şi îi copleşesc cu atenţia lor. Vor avea parte de suprize şi cadouri neaşteptate din partea lor, însă nici nativii zodiei Gemeni nu se vor lăsa mai prejos.Horoscop saptamanal Gemeni 19-26 decembrie 2015 2

Sănătate

În afară de câteva simptome legate de sistemul digestiv şi nişte migrene trecătoare, nativii zodiei Gemeni nu au de ce să îşi facă griji în această perioadă din cauza sănătăţii. Dacă vor avea grijă să adapteze meniul de Crăciun la preferinţele şi cerinţele lor culinare, vor trece peste această perioadă fără prea multe bătăi de cap.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *