azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Horoscop săptămânal Gemeni 13-20 februarie 2016

Vineri, 12.Feb.2016 18:02 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Gemeni Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Gemenii au o dispoziţie către tot ce e misterios şi ascuns în săptămâna următoare. Dacă cineva minte sau ascunde ceva, ei vor fi persoanele care vor afla primii sau îi vor da în vileag pe aceştia. Traiectoria lui Venus în Vărsător îi influenţează în mod pozitiv, însă nu trebuie să uite că pentru ei planeta iubirii acţionează uneori foarte straniu. Îi poate face să confunde anumite situaţii sau intenţiile celor din jur. Săptămâna viitoare se întâmplă asta în principal datorită clienţilor pentru care desfăşoară proiecte. Au de-a face cu răsturnări de situaţie, este posibil ca viaţa personală să se amestece puţin cu viaţa profesională şi astfel, Gemenii vor fi uşor în derivă, nu vor şti cum să procedeze şi ce reguli este mai bine să încalce. Dar cine stabileşte aceste  reguli? Ei singuri trebuie să-şi dea seama care sunt priorităţile lor şi care este cea mai bună atitudine pe care trebuie s-o adopte. În ceea ce priveşte partea financiară, vor fi favorizaţi în mediul de lucru, în principal datorită acelor parteneri care le apreciează metodele de lucru şi care sunt dispuşi acum să investească în ideile lor.

Dragoste

În viaţa amoroasă au parte de întâlniri inedite şi chiar de complimente copleşitoare. Se simt în centrul atenţiei şi deşi se simt fericiţi din cauza energiilor pozitive pe care le primesc din toate părţile, Gemenii sunt interesaţi acum de atenţia unei singure persoane, şi nu orice persoană – cineva pe care ei îl aşteaptă de mult timp să facă primul pas. Dacă vor analiza mai atent situaţia, este posibil să-şi dea seama ca asta s-a şi întâmplat deja.

Horoscop saptamanal Gemeni 13-20 februarie 2016 2

 

Sănătate

Nu sunt prefigurate mari probleme în acest sector din harta natală a Gemenilor de săptămâna viitoare, singurul lucru care îi deranjează este faptul că nu reuşesc să se sincronizeze cu un orar de somn odihnitor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *