dehaine.ro

Horoscop săptămânal Gemeni 10-17 octombrie 2015

Vineri, 09.Oct.2015 15:11 Horoscop saptamanal Gemeni Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Creativitate, imaginaţie şi dialog, acestea sunt valorile pe care ar trebui să mizeze nativii de-a lungul acestei săptămâni analizate. Au oportunitatea în această perioadă să-şi îmbunătăţească sistemul de relaţii şi să beneficieze de posibilităţi de afirmare şi de succes socio-profesional, şi să ia aminte că mai rar se întâlesc cu asemenea perioade bune. Pe de altă parte Saturn aflat şi el pe casa relaţiilor le va restricţiona o serie de beneficii şi posibilităţi, responsabilizându-i în schimb pentru a se îndrepta, prin tot ceea ce ei fac, spre o maturizare în multe privinţe. În ziua de 12 octombrie, la început de săptămână, nativii se confruntă cu o situaţie mai delicată din punct de vedere al relaţiei cu şefii şi cu structuri organizatorice de putere şi de administraţie şi atitudinea lor poate fi blocată de deciziile unor persoane influente.

La fel de bine iniţiativele lor ar putea fi privite drept prea îndrăzneţe sau incisive şi ca ur mare persoane din anturajul colegial ce deţin funcţii importante s-ar putea să-i mai tempereze sau chiar să le atragă atenţia la anumite detalii tehnice pe care Gemenii le ignoră sau din contră vor să le impună spre folosul personal. Asta ar trebui să  fie pentru ei un semnal în ideea de a nu depăşi un anumit prag în relaţia cu alte persoane influente de la locul de muncă. Totuşi, inventivi şi ageri la minte cum sunt ei, găsesc o portiţă pentru a se strecura şi a-şi face cunoscut punctul de vedere în ziua de 13, astfel încât în dimineaţa acestei zile s-ar putea să-i uimească pe toţi cu randamentul lor, mai ales cu o soluţie tenică la probleme profesionale.

Dragoste

În 14 şi 15 nativii se ocupă mai mult de chestiuni domestice ce necesită o decizie legată de partenerul de cuplu, iarHoroscop saptamanal Gemeni 10-17 octombrie 2015 2 relaţia în această privinţă merge destul de bine în zilele de 11, 13, 14 şi 15 se discută câteva aspecte legate de un efort financiar şi de o oportunitate cel puţin ca idee, şi zile mai puţin bune 12, 16 şi 17 când survin neînţelegeri şi divergenţe majore cu partenerul legate de modalitatea de acţiune în privinţa celor menţionate anterior.

Sănătate

Să fie atenţi la etajul renal, la simptomele la nivel tiroidian, la etajul excretor şi dureri articulare în 12-13 octombrie, şi la simtpome lombare, dereglări hepatice şi neurovegetative între 16-17octombrie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *