arleto.ro

Horoscop săptămânal Fecioară 9-16 aprilie 2016

Vineri, 08.Apr.2016 18:05 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Fecioara Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Planul comunicării şi relaţiile cu ceilalţi par a fi aspectate pozitiv în această săptămână, însă trebuie să fie foarte atenţi în situaţiile în care îşi doresc să obţină ceva de pe urma unei conversaţii sau îşi doresc să-şi construiască imaginea într-un anume fel. Au tendinţa de a fi prea critici cu ei înşişi aşa că vor căuta confirmări din afară şi modalităţi de a se defini pe sine prin intermediul reacţiilor pe care ceilalţi le au faţă de ei. Se lasă uşor influenţaţi de ceea ce li se spune şi pot cădea în capcana negativismului dacă nu au grijă să trieze şi să cearnă cuvintele de bine sau de rău pe care le primesc acum la adresa propriei persoane. Lucrează cu plăcere la ceea ce fac în prezent, însă ar putea fi dezamăgiţi de cum comunică în cadrul relaţiilor de afaceri, cu precădere cu acele persoane influente care au un cuvânt de spus în cariera lor. Încearcă să-şi protejeze resursele şi sectorul economic de această pasă negativă şi fac tot posibilul pentru a se feri de pierderi sau cheltuieli inutile. Partea bună în această săptămână este că realizează care sunt atuurile lor şi mai ales care sunt acele aspecte care îi ţin pe loc. O atitudine cât se poate de sănătoasă!

Dragoste

În dragoste simt că lucrurile merg bine, însă Fecioarele tot simt nevoia să fie circumspecte. Li se pare că partenerul încearcă să obţină ceva de la nativi acum, linguşindu-i. Între 13 şi 15 aprilie ar fi un moment bun să spună ce au pe suflet.

Horoscop saptamanal Fecioara 9-16 aprilie 2016 2Sănătate

Cer prea multe de la ei şi încearcă să atingă un echilibru perfect. Precum şi-au dat seama până acum probabil, perfecţiunea nu există aşa că ar putea să  o lase mai moale dacă nu vor să pună presiune pe ei inutil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *