Horoscop săptămânal Fecioară 8-15 ianuarie 2017

Duminică, 08.Ian.2017 00:05 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Fecioara Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

O săptămână în care simt nevoia să dea tot ce au mai bun la locul de muncă și să dea dovadă de responsabilitate și profesionalism. Sunt deciși să facă anumite schimbări și dacă e nevoie să investească mai mult timp decât le cere programul pentru a-și vedea scopurile duse la îndeplinire. Din fericire se bucură de suportul colegilor și fac tot posibilul să determine toată echipa să lucreze la planurile lor. Latura financiară ar putea fi infleunțată benefic de sforțările lor din prezent și oricât de solicitant ar fi, la finalul săptămânii vor considera că a meritat efortul!

Dragoste

Chiar dacă sunt extrem de concentrați pe tot ceea ce se întâmplă la locul de muncă, să nu uite să acorde atenție și partenerului și relației în care se află. E posibil ca el/ea să le reproșeze că nu mai petrec la fel de mult timp împreună, iar Fecioarele să se simtă presate datorită acestor tensiuni.

Sănătate

Nu sunt tentați să încerce lucruri noi pe plan culinar, însă ar putea fi sfătuiți să-și ajusteze principiile alimentare. Oriunde e loc de mai bine în viața lor!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *