arleto.ro

Horoscop săptămânal Fecioară 3-10 octombrie 2015

Vineri, 02.Oct.2015 13:10 Horoscop saptamanal Fecioara Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

În ziua de 4 octombrie nativii analizează în familie oportunităţile financiare pe care le pot folosi în raport cu sistemul relaţii şi cu posibilităţile de lucru pe care le au. Vor constata că pot dispune de mai multă creativitate şi totodată îi preocupă o chestiune legată de modalitatea de organizare a resurselor pecuniare pentru sprijinul unor cerinţe legate ale copiiilor. În dimineaţa de 5 octombrie s-ar putea să primească veşti despre nişte plăţi ce trebuie efectuate ori în altă situaţie pot primi nişte bani sau o sumă pe care ei o aşteaptă întârzie.

La fel de bine datorită unor defecţiuni tehnice nu pot achita sau scoate nişte bani dacă vorbim de plăţi online. Pe casa muncii se menţine aspectarea retrogradă a lui Mercur şi orice contract, act sau document oficial trebuie revizuit şi analizat minuţios pentru a nu se trezi mai târziu cu discrepanţe între ceea ce vor şi ceea ce obţin, mai ales că este vorba aici şi de bani. Relaţiile şi asocierile sunt marcate săptămâna aceasta de un soi de ocultare şi nativii vor trebui să scormonească bine şi cu atenţie după detaliile necesare astfel încât să rezolve lucrurile corect. Atenţie la minciuni şi disimulări. În 7 octombrie relaţia cu şefii şi cu alte persoane ce deţin autoritate, mai ales în plan partenerial şi al colaborărilor, se derulează destul de bine şi spre seară nativii pot primi veşti bune legate de o sumă sau de situaţia cuiva aflat într-un proces.

În ziua de 8 octombrie ei decid şi acţionează cu motoarele turate din plin pentru a putea atrage spre ei o conjunctură ce se poate dovedi favorabilă din perspectiva financiară şi a poziţiei sociale. Depinde cum vor acţiona.

DragosteHoroscop saptamanal Fecioara 3-10 octombrie 2015 2

În relaţia de cuplu au loc discuţii în contradictoriu între 4 octombrie datorită unor detalii neclare ale unui act pe care partenerul îl arată, şi în data de 7 octombrie când se cheltuie bani pentru o renovare amânată a locuinţei. Zile bune în dăţile de 6, 7 şi 9 când nativii se pun de acord în privinţa unor achiziţii necesare în locuinţă.

Sănătate

Pe partea de sănătate atenţie la tulburările digestive, la semnalele date de etajul renal şi la dereglările aparatului excretor şi la dureri articulare în 3 şi 4 octombrie, la simptomele coronariene şi lombare şi la tulburările hormonale în 7 octombrie şi la tulburările hepatice şi imunitare în 9 octombrie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *