arleto.ro

Horoscop săptămânal Fecioară 26 septembrie – 03 octombrie 2015

Vineri, 25.Sep.2015 13:26 Horoscop saptamanal Fecioara Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Iniţiativă şi expansivitate, acestea ar trebui să fie coordonatele după care să se ghideze nativii acestei zodii în perioada analizată. Mercur retrograd pe casa muncii şi a banilor şi a relaţiilor ajută la rezolvarea unor chestiuni în acte şi la stabilirea unui nou ţel pentru perioada următoare. La început de săptămână pe 28 septembrie nativii analizează împreună cu partenerul de cuplu, pe de-o parte, în plan personal, şi cu asociaţii şi partenerii de afaceri, în plan profesional, o serie de aspecte ce vizează oportunităţi noi de a obţine profituri pecuniare. De altfel în data de 28 ar cam fi necesar ca nativii să facă o triere a acelor situaţii care sunt aducătoare de foloase în raport cu cele care se pot dovedi doar chestiuni ce rămân la stadiul de idee. În 29 septembrie primesc veşti, trimit documentaţie importantă pe mail, se ocupă de rezolvarea unor acte rămase restante şi întocmesc altele noi ce vizează relaţionarea cu asociaţi ce are la bază îmbunătăţirea factorului pecuniar şi afirmarea de sine ori reuşita într-o activitate publică cu caracter mediatic.

Este posibil ca persoane arogante sau cu atitudine infatuată să încerce în 30 septembrie şi 1 octombrie să perturbe iniţiativele nativilor, fie că este vorba de afaceri, proiecte, studii de specializare sau alte activităţi ce necesită finanţe şi decizii la nivel de detaliu. În altă ordine de idei, nativii achiziţionează ceva important pentru folosul lor, deşi vor face un efort pecuniar destul de consistent pentru asta. Iar în 2 octombrie ei rezolvă deşi nu uşor o chestiune scriptică ce prevede decizia de a acţiona pentru concretizarea în plan socio-profesional a unei decizii referitoare la participarea într-o asociere care se poate dovedi iniţial superficială, dar ulterior suficient de productivă.

Dragoste

Horoscop saptamanal Fecioara 26 septembrie - 03 octombrie 2015 2

În cuplu zile bune ale relaţiei sunt 26 şi 30 septembrie-nativii pot duce relaţia  pe alte coordonate afective mai ample decât până acum, extinzând filosofia proprie existenţială şi zile mai puţin bune-28 septembrie, 1-2 octombrie când se pot manifesta divergenţe de atitudine, chiar dacă se discută echilibrat despre bani şi atitudine reciprocă.

 

Sănătate

Survin tulburări circulatorii în 26 septembrie, digestive şi renale în 28, hormonale şi coronariene în 1 octombrie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *