dehaine.ro

Horoscop săptămânal Fecioară 26 martie – 2 aprilie 2016

Vineri, 25.Mar.2016 18:05 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Fecioara Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Nu sunt prefigurate evenimente majore în harta Fecioarelor de săptămâna viitoare, însă asta nu înseamnă că ar  trebui să se culce pe o ureche. Iau decizia de a comunica numai atât cât trebuie, de a depune  eforturi minime în acele situaţii care nu cer deosebită atenţie din partea lor, însă dat fiind că este o perioadă în care îşi ajustează valorile este posibil să aibă parte de nişte dezechilibre între modul lor de lucru, cel al colegilor şi al partenerilor pentru care lucrează. Este de preferat să nu facă nimic concludent acum, care să le dea celorlalţi senzaţia că vor să schimbe foaia. Oricum, mai devreme sau mai târziu vor reveni tot la metodele lor fixe de lucru – acum doar fac experimente. Încearcă să se detaşeze şi să îi lase şi pe ceilalţi să îşi facă treaba, să demonstreze că sunt la fel de conştiincioşi ca şi ei. Dacă nu, ei intenţionează să nu se mai streseze atât de tare şi să-şi canalizeze energiile doar pentru acele lucruri care contează cu adevărat.

Dragoste

În prima parte a săptămânii par să nu acorde aşa de multă atenţie vieţii de cuplu şi persoanei iubite, însă începând cu data de 30 martie ştiu că au ocazia potrivită şi este cazul să se revanşeze.

Horoscop saptamanal Fecioara 26 martie - 2 aprilie 2016 2Sănătate

Între 26 şi 28 martie caută să-şi încarce bateriile pentru o nouă săptămână de lucru şi caută să facă acele activităţi care îi ajută să-şi păstreze o stare de bine interioară.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *