esteto.ro

Horoscop săptămânal Fecioară 26 decembrie 2015 – 2 ianuarie 2016

Vineri, 25.Dec.2015 18:00 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Fecioara Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

În ceea ce priveşte cariera şi locul de muncă Fecioarele se simt extrem de motivate să ducă la bun sfârşit ultimele sarcini pe care le mai aveau programate pentru acest an. Chiar şi cei care şi-au programat un concediu mai lung, au de gând să arate că sunt dispuşi să rupă un pic din timpul lor liber şi că cei din jur se pot baza oricând pe ei. Au în acest an ocazia de a îmbina viaţa profesională cu timpul liber şi vor fi încântaţi să observe că nu îi deranjează deloc telefoanele de la muncă şi nici acele ultime retuşuri sau detalii care trebuie finalizate până la finalul anului. Vor primi anumite reproşuri între 29 şi 31 decembrie din partea rudelor apropiate, însă dacă vor da dovadă de tact şi diplomaţie vor reuşi să treacă peste orice vorbă spusă într-o doară sau peste orice răutate care ameninţă să le strice buna dispoziţie. Au parte de o comunicare benefică în rândul prietenilor şi au acum ocazia de a-şi consolida relaţia cu unele persoane pe care poate nu le apreciau aşa de tare până acum. În plan pecuniar, au ocazia între 29 şi 31 decembrie să câştige sume importante de bani, însă acestea vor duce la o dilemă majoră pentru ei. Este posibil să realizeze că acum au resursele necesare pentru a achiziţiona un obiect pe care plănuiau de mult şă-l pună pe lista de cumpărături, dar nu aveau mijloace suficiente.

DragosteHoroscop saptamanal Fecioara 26 decembrie 2015- 2 ianuarie 2016 2

În cuplu, zile bune sunt între 28 şi 31 decembrie atunci când partenerii nativilor se bucură foarte mult de prezenţa armoniei în relaţia lor şi decid să menţină această stare cât mai mult posibil, mai ales dacă mingea se află la fileul lor. Zile mai puţin bune pot fi cele din data de 26 şi 27 în special datorită faptului că nativi se simt nemulţumiţi de atenţia pe care o primesc din partea partenerului lor.

Sănătate

Energia şi vitalitatea nativilor riscă să fie ameninţată din cauza unor migrene pasagere dintre 26 şi 29 decembrie, însă dacă vor reuşi să se relaxeze şi să pună mai mult accent pe odihna lor este posibil ca până la finalul săptămânii să nu mai existe nici un motiv de îngrijorare în acest sens.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *