dehaine.ro

Horoscop săptămânal Fecioară 24-31 octombrie 2015

Vineri, 23.Oct.2015 15:00 Horoscop saptamanal Fecioara Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Relaţionarea cu diferitele sale forme pe care nativii o întreţin în această săptămână poate fi destul de bine marcată de intuiţie şi de inspiraţie, astfel încât activitatea, deciziile şi capitalul de imagine să meargă la unison în vederea obţinerii de profituri şi rezultate favorabile nativilor, din perspectiva socio-profesională şi a eventualelor recompense pecuniare care ar putea surveni. Pentru Fecioare săptămâna debutează în ziua de 26 octombrie cu veşti despre acte, bani şi chestiuni bancare şi/sau discuţii cu asociaţi şi parteneri, discuţii care necesită în continuare un efort creativ cu atenţie pe detalii şi organizare.

Pot primi veşti de mai multe feluri de-a lungul zilei de 26: unele pot fi contradictorii şi pot da peste cap câteva acorduri stabilite cu unii colaboratori, altele le pot aduce ceva bani, altele îi pot înştiinţa despre facturi şi clauze care se modifică, iar în alte cazuri unii sunt în ştiinţaţi despre modalitatea în care decurge un dosar de divorţ, de succesiune sau de litigiu de proprietate. Din punct de vedere profesional factorul creativitate îi susţine din plin, în 27 şi 28 octombrie având oportunităţi de afirmare, de implicare concretă în finalizarea etapei unui proiect sau a unei afaceri ce le poate aduce mai mulţi bani, iar cei care şi-au planificat să plece cu jobul în străinătate primesc undă verde. În ziua de 28 ei pot decide în privinţa unei chestiuni care le poate consoli da poziţia şi prestigiul, iar în 29 şi 30 parcurg situaţii provocatoare pe latura comunicativă şi administrativă în raport cu toate formele de parteneriat.

Dragoste

Relaţia de cuplu este amprentată de aspecte favorabile în 27, 28 şi 31 octombrie atunci când nativii pot rezolvaHoroscop saptamanal Fecioara 24-31 octombrie 2015 2 împreună cu partenerul o chestiune legată de mutatul în altă locuinţă, de amenajarea interiorului lui mizând pe sprijinul unor prieteni, şi zile mai puţin bune sunt între 29 şi 30 când pot surveni blocaje pe organizare şi decizie în domiciliu, datorită divergenţelor de opinie.

Sănătate

Să acorde atenţie etajului excretor şi renal în 25-26 octombrie,să evite intervenţiile chirurgicale în 26, atenţie la sistemul pulmonar, la zona cea hepatică şi la tulburări hormonale în 30.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *