Ronde.ro

Horoscop săptămânal Fecioară 20-27 februarie 2016

Vineri, 19.feb..2016 17:36 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Fecioara Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Săptămâna viitoare nativii din Fecioară vor fi acele persoane pe care se vor baza toţi colegii de la locul de muncă, dar mai ales superiorii lor direcţi. Au chef de muncă, sunt capabili să organizeze totul pentru a se lucra cât mai eficient şi sunt dispuşi să împărtăşească din ideile lor cu toată lumea. Se vor implica chiar în  afacerile celor care le cer sfaturi şi îi vor ajuta să iasă din impas acolo unde este cazul şi să-şi pună activităţile în ordine pentru a scoate profit. Nu urmăresc nişte recompense financiare neapărat, însă sunt extrem de vigilenţi în ceea ce priveşte gestionarea resurselor lor financiare. Este posibil ca şefii să îşi dorească să le ofere o mărire de salariu, însă, în acelaşi timp vor lua decizia că este mai bine să mai aştepte şi să cântărească în amănunt aportul pe care Fecioarele îl au în cadrul instituţiei în care lucrează. Aceştia vor înţelege punctul lor de vedere, însă, în mod subtil va sugera faptul că la un moment dat eforturile sale trebuie să fie răsplătite, altfel vor avea tendinţa să se orienteze către un alt loc de muncă.

Dragoste

În viaţa amoroasă vor avea tendinţa de a fi certăreţi şi de a-i reproşa lipsa de tact partenerului. Nu trebuie să uite că şi aceştia au fost înţelegători la rândulor lor şi că acum este momentul să dea dovadă de puţină empatie şi afecţiune fără să le analizeze fiecare mişcare pe care o fac. Nu au nevoie de un psiholog, ci de un prieten adevărat.

Horoscop saptamanal Fecioara 20 - 27 februarie 2016 2

 

Sănătate

Migrenele din data de 25 februarie îi vor împiedica să comunice aşa cum îşi doresc ei, însă cu puţină odihnă vor reuşi să treacă cu bine peste această pasă negativă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!