esteto.ro

Horoscop săptămânal Fecioară 2-9 ianuarie 2016

Vineri, 01.Ian.2016 17:07 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Fecioara Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Între 2 şi 5 ianuarie Fecioarele au şanse mari de a cunoaşte personae care să le schimbe uşor viziunea asupra locului de muncă şi au acum ocazia de a vedea că ceea ce fac nu le aduce atât de multă satisfacţie pe cât sperau atunci când s-au angajat în slujba prezentă. Din punct de vedere mental, anul acesta nu se mai gândesc la planuri şi evenimente organizate. Au de gând să lase lucrurile să decurgă fără să-şi mai seteze intenţii şi scopuri pe care mai apoi nu le pot îndeplini. Dezamăgirea de sine este cea mai cruntă pentru această zodie şi ar fi păcat să-şi ocupe mintea cu asta acum când se simt atât de bine în pielea lor. În plan financiar lucrurile stau destul de bine, nu-şi doresc mai mult decât au şi sunt mulţumiţi cu ceea ce li se oferă în prezent. Există totuşi şansa ca între 3 şi 6 ianuarie să primească o ofertă nouă de muncă şi să îi pună uşor pe gânduri. Fie că vor decide să se reprofileze sau să rămână acolo unde sunt, pentru ei schimbările nu vor fi majore în acest plan.

Dragoste

În plan amoros comunicarea este esenţială în perioada următoare în special datorită conflictelor din ultima vreme pe care nativii le-au întâmpinat în relaţia lor. Este posibil însă, chiar dacă pun sentimentele pe locul doi, aceştia să resimtă atmosfera din cuplu mult mai intens în sinea lor, decât o arată la suprafaţă.

Horoscop saptamanal Fecioara 2-9 ianuarie 2016 2

 

Sănătate

Între 3 şi 6 ianuarie pot apărea uşoare semne ale unor migrene apărute pe fond nervos, însă dacă vor decide să nu se alarmeze prea tare, nativii vor observa că totul trece de la sine.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *