arleto.ro

Horoscop săptămânal Fecioară 2-9 aprilie 2016

Vineri, 01.Apr.2016 18:35 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Fecioara Lasă un răspuns 1 vizualizari

Bani

Săptămâna viitoare, nativii zodiei Fecioară vor întâmpina diverse situaţii care se vor plasa sub auspiciile schimbărilor personale dar şi a celor profesionale. Vor avea parte de provocări şi momente care îi vor scoate uşor uşor din zona lor de confort şi care le vor demonstra că numai aşa pot evolua şi îşi pot dezvolta noi capacităti. Vor simţi din plin suflul schimbării între 5 şi 7 aprilie atunci când la locul de muncă li se vor cere metode noi de lucru, sunt motivaţi să vină cu idei noi şi mai ales cu soluţii originale. Chiar dacă, aşa cum spuneam, nu le stă în fire să exploreze drumuri şi căi pe care nu le-au mai abordat până acum, influenţele Lunii îi vor face să vadă clar faptul că aceste situaţii inedite în care se găsesc acum, au şi ele rostul lor. Se simt bine în locul în care au ajuns din punct de vedere profesional iar faptul că trec printre atâtea încercări nu le demonstrează decât faptul că pot face faţă la mult mai multe greutăţi decât îşi închipuiau ei. În ceea ce  priveşte sectorul financiar, îşi vor reveni şi aici treptat, nu chiar în această săptămână, dar spre finalul lunii cu siguranţă. Curaj, astrele sunt de partea lor.

Dragoste

Trebuie să abordeze cu mare atenţie acele subiecte delicate legate de  sectorul financiar cu partenerul, altfel ar putea risca o ceartă pe această temă între 4 şi 7 aprilie. Fecioarele nu se simt tocmai în siguranţă în acest moment şi tind să se frustreze inutil pentru lucruri care nu sunt neapărat în puterea lor. Mai multă atenţie la argumentele pe care le aduce partenerul acum.

Horoscop săptămânal Fecioara  2-9 aprilie 2016 2Sănătate

Sunt motivaţi să facă ceva mai multă mişcare, altfel riscă să-şi slăbească sistemul osos şi cel val articulaţiilor. A venit vremea perfectă pentru o plimbare sau o alergare în parc, aşa că acum nu mai au nici  scuză!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *