dehaine.ro

Horoscop săptămânal Fecioară 19-26 decembrie 2015

Vineri, 18.Dec.2015 17:26 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Fecioara Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Fecioarele vor avea parte o săptămână plină de evenimente pe care vor avea ocazia să le organizeze aşa cum ştiu ele mai bine, pentru a se asigura că totul merge ca la carte. Îşi duc acum pe final de an, toate sarcinile la bun sfârşit pentru a se bucura de nişte momente de linişte şi pace în concediu, fără să mai aibă parte de telefoane de la clienţi sau de la colegii de muncă în zilele lor libere. Din punct de vedere financiar, vor beneficia de nişte câştiguri între 20 şi 23 decembrie, nişte recompense substanţiale putem spune, direct proporţionale cu efoturile depuse. Fecioarele nici nu cer mai mult acum, mai ales că ceea ce îşi doreau mai mult se îndeplineşte pentru ele şi anume: să existe corectitudine şi egalitate la mediul de lucru. Îşi ajută colegii în proiectele cele mai importante pentru instituţia la care lucrează însă, preferă să nu se amestece dacă ceva nu merge conform planului, în principal datorită faptului că nu era datoria lor de la început să se implice în aceste proiecte; au făcut-o totuşi din bunăvoinţă. Vor fi surprinşi să vadă că persoana în cauză va fi recunoscătoare faţă de ajutorul acordat şi  că nu îi va învinovăţi cu nimic. Această conjunctură este posibil să le aducă prieteni noi la locul de muncă sau chiar o asigurare că au pe cine să se bazeze atunci când vor avea nevoie. Spre finalul săptămâni, între 24 şi 26 vor avea parte de nişte zile frumoase petrecute alături de familie şi se vor bucura de sărbători alături de cei dragi. Acum este momentul să le arate tuturor cât de mult contează prezenţa lor în viaţa nativilor şi să arate că ştiu să fie şi blânzi şi măriminoşi.

Dragoste

În cuplu zile bune sunt între 22 şi 25 decembrie atunci când nativi îşi vor răsfăţa partenerii cu dovezi de dragoste şi afecţiune mai mult decât le stă lor în fire în mod normal. În ceea ce priveşte acele discuţii legate de sectorul financiar care ameninţau armonia relaţiei se vor spulbera acum cu totul şi nativii vor avea parte de nişte sărbători liniştite şi frumoase alături de partener şi de cei dragi.Horoscop saptamanal Fecioara 19-26 decembrie 2 2015

Sănătate

Micile probleme legate de sistemul osos şi cele legate de sistemul hormonal par să se rezolve acum, însă tot mai sunt necesare câteva tratamente, în principal din cele naturiste. Este posibil ca între 20 şi 22 decembrie Fecioarele să primească un leac vindecător din partea unei rude mai în vârstă şi să fie uimiţi de cât de bine funcţionează remediul lor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *