Ronde.ro

Horoscop săptămânal Fecioară 13-20 februarie 2016

Vineri, 12.feb..2016 18:08 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Fecioara Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Între 13 şi 15 februarie s-ar putea ca Fecioarele să fie uşor indispuse de modul în care se termină săptămâna pentru ei. Nu au terminat tot ce şi-au propus la locul de muncă şi sunt destul de tracasaţi pentru faptul că au lăsat sarcini nefinalizate pe care trebuie să le termine luni. Din punct de vedere comunicaţional, se va discuta greu cu ei şi cei care au de gând să obţină anumite răspunsuri de la nativii zodiei Fecioare se vor izbi de un zid mai mare decât cel al Chinei. Din fericire ziua de miercuri le aduce un suflu nou de care Fecioarele vor profita pentru a găsi moduri noi în care comunice pentru a fi eficienţi şi pentru a evita nişte certuri inutile la locul de muncă. De asemenea, în această săptămână descoperă noi modalităţi de a face bani sau cel puţin de a-şi rotunji veniturile. Cu toate acestea, în plan financiar, mai au de aşteptat până se va concretiza ceva, însă în săptămâna viitoare vor pune bazele unor afaceri personale sau chiar de familie care se prevestesc a fi profitabile.

Dragoste

În viaţa amoroasă au intenţii bune, dar nu se pricep să-şi exprime prea bine sentimentele. Tranziţia lui Venus în Vărsător îi determină să adopte moduri noi de a-şi arăta iubirea, însă se simt uşor nesiguri pe acest fundal nou pe care planeta iubirii îl pregăteşte pentru ei. Din fericire, partenerul este înţelegător şi împreună găsesc o cale de mijloc pentru a petrece momente frumoase împreună.

Horoscop saptamanal Fecioara 13-20 februarie 2016 2

 

Sănătate

Datorită stării de spirit uşor posomorâte care îi încearcă toată săptâmăna, nativii zodiei Fecioară sunt ceva mai sensibili la orice tip de simptom îi încearcă acum. Cu precădere între 14 şi17 februarie au tendinţa de a fi uşor ipohondri şi de a se plânge din orice.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!