dehaine.ro

Horoscop săptămânal Fecioară 10-17 octombrie 2015

Vineri, 09.Oct.2015 15:32 Horoscop saptamanal Fecioara Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Foarte apropiata conjuncţie dintre Marte şi Jupiter le oferă o oportunitate extraordinară de a realiza ceva ce aşteptau de multă vreme. Este necesară totuşi o formă de prudenţă în relaţia cu partenerii şi colaboratorii datorită unor circumstanţe care pe alocuri s-ar putea dovedi iluzorii. Pe de altă parte nativii se văd acum în postura de a avea iniţiative bazate pe o creativitate debordantă, în plan organizatoric beneficiind de susţinere din partea unor persoane influente sau în cel mai rău caz, persoane ce deţin o funcţie importantă sau vin pe o funcţie similară în urma unei numiri care se întâmplă brusc sau survine de-o manieră impusă din exterior. O problemă partenerială, de asociere, de colaborare, organizatorică şi chiar cu partenerul de cuplu s-ar putea să le dea peste cap în ziua de 12 octombrie tabieturile şi planificările.

Unul dintre apectele principale ale acestei probleme poate fi resursa financiară prin care nativul îi susţine pe copii, resursă care temporar se blochează şi care provoacă şi iritarea partenerului de cuplu. Relaţiile Fecioare lor sunt marcate şi ele între 12 şi 13 octombrie de mici blocaje trecătoare determinate de sume blocate în cont, de bani care nu intră la timp şi de elemente organizatorice care nu pot fi gestionate corespunzător şi care au legătură cu activitatea copiiilor şi cu elementele tehnologiei moderne. Intervalul 14-15 octombrie le oferă posibilitatea unor discuţii cu persoane ce-i pot susţine financiar sau cel puţin în privinţa ideilor şi proiectelor de care nativii se ocupă. Pot face drumuri la bancă sau ar putea apela la cunoscuţi pentru un sprijin pecuniar, dar vor constata că e dificil de negociat o asemenea chestiune, mai ales în 16. Dar dacă sunt motivaţi pot reuşi.

Dragoste

În cuplu se întâmplă lucruri bune în zilele de 11 şi 13 octombrie atunci când pot disimula destul de bine o frământareZodiac Virgo profundă făcând curăţenie în casă, şi zile mai puţin bune între 14 şi 16 când se pot manifesta nemulţumiri faţă de cheltuielile cu copiii şi de modul în care se reorganizează imaginea în interiorul casei. Sănătate

Apar unele probleme în zona etajului renal, a aparatului excretor şi la nivel tiroidian în 12 şi 13 octombrie, şi atenţie la etajul hepatobiliar şi la dereglările neurovegetative în 16 octombrie.  


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *