azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Horoscop săptămânal Capricorn 9-16 ianuarie 2016

Socio-profesional

Între 10-13 ianuarie vor avea parte de nişte evenimente interesante în anturajul lor şi vor fi uimiţi să observe că anumite persoane pe care aveau senzaţia că le cunosc foarte bine şi-au schimbat comportamentul sau modul de gândire peste noapte. Vor avea tendinţa de a le reproşa acest lucru, dar vor da înapoi imediat când vor observa că remarcile lor nu sunt apreciate, din contră, li se dă senzaţia că îşi bagă nasul unde nu trebuie şi că nu ar trebui să se amestece atât de mult în viaţa altora. Au un oareşcare sentiment al egoismului între 12 şi 14 ianuarie şi pretind din partea celorlalţi ceva mai multă atenţie decât merită de fapt. Îşi vor învăţa lecţia îndată ce în mediul profesional li se va demonstra cu vârf şi îndesat că nu sunt centrul universului şi că nu depinde mereu de ei bunul mers al lucrurilor. Au o relaţie dificilă cu şefii şi tind să vorbească mai mult decât e cazul, dar ce e cel mai grav pentru ei acum, este faptul că cei din jur nu înţeleg exact intenţiile lor şi se trezesc că una au zis şi alta s-a înţeles. În plan financiar, din fericire lucrurile stau ceva mai bine decât în prima săptămână din ianuarie şi găsesc tot felul de tertipuri şi mişculaţii de a se menţine pe linia de plutire până la finalul lunii.

Dragoste

Au parte de discuţii în contradictoriu în viaţa amoroasă şi din nefericire nu sunt ei cei câştigători, indiferent de cât de mult ar face apel la raţiunea lor strategică. Este posibil ca partenerul să profite de faptul că mingea este la fileul lor şi să aducă în discuţie nişte subiecte mai vechi şi să se simtă îndreptăţiţi să le reproşeze Capricornilor nişte greşeli din trecut. Atmosfera în cuplu se va stabiliza abia spre finalul săptămânii, când partenerii îşi vor rezolva problemele pe cale comunicaţională.Horoscop saptamanal Capricorn 9-16 ianuarie 2016 2

Sănătate

Simptomele digestive care îi deranjau până acum încep să treacă, mai ales între 12 şi 14 ianuarie atunci când descoperă un tratament naturist pe care nu l-au mai încercat până în momentul de faţă şi care observă că are rezultate mai valoroase decât se aşteptau.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *