arleto.ro

Horoscop săptămânal Capricorn 6-13 februarie 2016

Socio-profesional

Săptămâna viitoare este plină de provocări pentru cei din zodia Capricornului şi încearcă să facă fată cu brio la toate. Vor experimenta nişte trăiri inedite şi vor fi puşi în situaţii noi – totul depinde de ei şi de cât de deschişi vor fi la toate ocaziile care li se înfăţişează acum. Cunosc persoane noi, poate chiar locuri noi, având în vedere că Mercur în zodia Vărsătorului le aduce şansa de a călători, ori de plăcere ori în interes de serviciu. Din fericire au curiozitatea necesară să descopere moduri noi de a se afirma şi de a crea noi legături, astfel încât vor ajunge la concluzia că uneori este bine să mai şi rişti şi să nu judeci pe nimeni de la prima vedere. Între 8 şi 10 februarie vor avea parte de laude şi complimente din partea şefilor, este posibil chiar să se aleagă cu o mărire de salariu, sau cu o promisiune a unor recompense financiare. Cert este că în sfârşit simt că se află în locul potrivit şi le place enorm de mult echipa în care muncesc acum. Spre finalul săptămânii ajung la concluzia că au trăit nişte zile pline, interesante şi chiar pe gustul lor.

Dragoste

Dat fiind că se află într-o perioadă a experimentelor este posibil ca săptămâna viitoare să apară o persoană nouă în orizontul Capricornilor care le-ar putea da peste cap toate concepţiile pe care le aveau despre relaţii şi iubire. Vor fi reticenţi la inceput, în modul lor caracteristic, însă de îndată ce vor vedea că au în cine să se încreadă, vor fi mult mai relaxaţi şi se vor putea bucura de această nouă ocazie de a iubi.

Horoscop saptamanal Capricorn 6-13 februarie 2016 2Sănătate

Sistemul imunitar şi cel endocrine ar putea fi afectate din cauza  oboselii, în special între 9 şi 11 februarie, însă dacă pun accentul pe odihnă şi pe respectarea orelor de somn mai mult până la finalul săptămânii îşi vor reveni.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *