esteto.ro

Horoscop săptămânal Capricorn 31 octombrie – 7 noiembrie 2015

Vineri, 30.Oct.2015 16:04 Horoscop saptamanal Capricorn Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Din punct de vedere profesional lucrurile nu iau o turnură prea mare, însă din punct de vedere al relaţiilor colegiale trebuie să aveţi grijă la acele persoane care reprezintă acum veriga slabă a sistemului. Capricornii beneficiază în ziua de 2 noiembrie de un impuls în carieră, unde Venus le asigură o activitate sporită şi continuă. În data de 3 şi 4 noiembrie nativii pot da dovadă de un randament bun şi vor observa că eforturile lor vor fi răsplătite, chiar dacă vor exista persoane care nu sunt de acord ca cei din zodia Capricorni să fie acum lăudaţi şi recompensaţi din punct de vedere pecuniar. Relaţiile colegiale vor fi împărţite şi modul în care aceştia comunică va fi decisiv acum pentru nişte schimbări ulterioare. Cu toate acestea Capricornii dau dovadă de diplomaţie şi tenacitate şi se vede că singurele lucruri care îi interesează sunt munca şi bunăstarea lor, nu gura lumii. Ca de obicei, deşi pot fi târâţi în anumite conjuncturi sociale nefavorabile aceştia îşi vor păstra coloana vertebrală, calmul şi raţionamentul stabile, aşa cum le este caracteristic. În urma acestor situaţii dintre 5-7 noiembrie, aceia care vor şti să aprecieze bunul simţ de care nativii au dat dovadă în momente cruciale, vor fi ţinuţi minte de către Capricorni şi e posibil ca tot la ei să apeleze atunci când au o problemă de natură profesională.

Dragoste

Zile mai puţin bune în cuplu între 3 şi 5 noiembrie datorită divergenţelor de natură pecuniară care par să nu se mai rezolve, însă după data de 6 se poate ameliora situaţia după ce partenerii decid să pună la punct un plan rational care să nu le mai permită să ajungă în situaţii precare cu banii. De asemenea, data de 7 noiembrie poate fi una plina de soare şi voie bună în casa nativilor, un moment binemeritat pe care aceştia îl aşteptau de mult.Horoscop saptamanal Capricorn 31 octombrie - 7 noiembrie 2015 2

Sănătate

Sistemul osos, cel hepato-biliar şi imunitar pot fi puse în pericol în această perioadă din cauza unor infecţii, intoxicaţii sau chiar a unei alimentaţii precare. Aceştia trebuie să-şi menajeze etajul digestiv şi să aibă grijă la ceea ce mănâncă, mai ales dacă ţin o dietă sau li se pare că ar putea fi rost de îmbunătăţiri la acest capitol.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *