dehaine.ro

Horoscop săptămânal Capricorn 28 noiembrie – 5 decembrie 2015

Socio-profesional

Cariera se află pe o pantă ascendentă pentru Capricorni în ciuda faptului că ei nu văd clar acum toate beneficiile şi avantajele care le survin pe cale profesională. Au multe de învăţat chiar de la subalternii lor şi mereu sunt suprinşi de o metodă nouă de lucru la care nu s-au gândit, dar care se dovedeşte a fi mai eficientă decât îşi imaginau ei. În ciuda plictiselii şi a lipsei de vitalitate pe care au manifestat-o recent la locul de muncă, nativii vor observa începând cu ziua de 30 noiembrie cum productivitatea lor poate atinge cote maxime doar pentru că îşi setează scopuri scurte şi realizabile. Principala lor problemă acum este că se gândesc prea mult în ansamblu şi prea puţin la detalii. Sunt foarte concentraţi pe ce o să se întâmple în viitor şi cât de mult contează ce fac acum, însă nu îşi dau seama că dacă s-ar concentra mai mult pe activitatea lor din prezent nu ar mai găsi totul atât de inutil şi efemer. Relaţia cu şefii şi colegii de muncă este posibil să aibă de suferit de pe urma acestei viziuni pe care nativii au fructificat-o asupra activităţii lor, însă din fericire pentru ei vor primi încurajări şi laude, ci nu reproşuri. De asemenea, în plan familial vor exista rude care să le prezinte partea plină a paharului şi care să încerce să le dea senzaţia că nimic nu este în van. Capricornii vor fi deschişi la aceste moduri de a privi situaţia, însă îngrjijorările lor pentru viitor vor rămâne undeva acolo pe un fond comun al stresului cotidian.

Dragoste

Planul amoros se dovedeşte a fi foarte productiv pentru cei care se află într-o relaţie, mai ales acum când nativii au un fler excelent pentru activităţile romantice şi pentru întâlnirile în doi. Cei care nu sunt într-o relaţie în schimb se găsesc acum în situaţia de a simţi lipsa unui partener şi de a încerca să lege legături de iubire cu nişte persoane din anturajul apropiat.

Horoscop saptamanal Capricorn 28 noiembrie - 5 decembrie 2015 2Sănătate

În plan funcţional există şansa ca nativii zodiei Capricorn să aibă parte de nişte suprize simptomatice din zona disconfortului digestiv, nişte simptome cu care nu s-au mai întâlnit până acum însă dacă vor avea grijă de alimentaţia lor şi nu vor face mari excese, este posibil ca totul să fie doar o alarmă falsă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *