arleto.ro

Horoscop săptămânal Capricorn 26 septembrie – 03 octombrie 2015

Vineri, 25.Sep.2015 14:51 Horoscop saptamanal Capricorn Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Majoritatea nativilor s-ar putea preocupa în weekend cu unele studii necesare profesiei, ori studiilor de specializare sau învăţământului superior. Unii nativi chiar pot face un drum în ziua de 26 septembrie la un aşezământ monahal religios pentru a se reculege sau cu scopul de a găsi un răspuns la o problemă existenţială personală care se dovedeşte destul de dificil de gestionat. Săptămâna care urmează le aduce Capricornilor în ziua de 28 septembrie o oportunitate de a folosi contextul momentului, deşi nu le va fi deloc uşor, pentru a recupera pe latura socio-profesională referitor la randamentul pe care-l au în muncă şi la responsabilităţile asumate. Cu toate că astrele îi susţin, să fie totuşi atenţi la acte, documente, înscrisuri de orice fel, chiar şi la facturile pe care le primesc, şi asta cu precădere în 29 septembrie, deoarece anumite detalii neconcordante le-ar putea da peste cap activitatea şi tonusul. Tot în 29 pot fi înştiinţaţi direct sau indirect, la locul de muncă, de unele decizii sau situaţii care-i privesc personal şi care îi pot favoriza fie pecuniar, fie ca poziţie socială. Ei pot schimba poziţia socială actuală pe care o au cu una nouă, în 29 septembrie. Însă această schimbare necesită multă atenţie deoarece chiar în dimineaţa de 2 octombrie se pot lovi de câteva aspecte organizatorice şi administrative care pot fi inedite pentru ei şi care le pot da bătaie de cap în rezolvarea sarcinilor asumate.

Acest context dificil se va derula şi în ziua de 3 octombrie, la nivel decizional şi de analiză a detaliilor activităţii pe care nativii o analizează minuţios. Ziua de 30 septembrie le poate aduce mari beneficii materiale şi financiare dacă ştiu cum să-şi pună în valoare calităţile şi să obţină o decizie aşteptată multă vreme.

Dragoste

Horoscop saptamanal Capricorn 26 septembrie - 03 octombrie 2015 2

 

În relaţia de cuplu zile bune sunt între 26 şi 30 septembrie când nativii sunt practici în abordarea unei probleme de filosofie de viaţă a relaţiei, şi zile mai puţin bune în data de 28 septembrie, 2 şi 3 octombri atunci când nativii discută în contradictoriu cu partenerul chestiuni referitoare la ajutorul unor prieteni.

 

Sănătate

Survin tulburări digestive, dereglări renale şi tirodiene în 28 septembrie, tulburări hormonale şi neurovegetative în 30 sept-1 octombrie, şi tulburări imunitare şi hepatice în 2 octombrie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *