azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Horoscop săptămânal Capricorn 26 martie – 2 aprilie 2016

Socio-profesional

Au o săptămână lipsită de evenimente majore şi pică numai bine acest echilibru care pare că se perfectează pănâ la finalul săptămânii, deoarece simt nevoia să ia o pauză bine meritată. Nu funcţionează la cote maxime pe plan mental şi de aceea încearcă să-şi îndrepte atenţia către acele lucruri care nu îi solicită foarte mult. Sunt într-un moment al carierei lor în care îşi permit să direcţioneze sarcinile mai grele către alţii şi să gestioneze lucrurile în aşa fel încât să nu se simtă lipsa implicării lor efectiv. Din punct de vedere comunicaţional conjuncţia dintre Mercur şi Uranus nu îi afectează foarte tare, dar nici nu pot spune că îi ajută foarte mult. Din fericire, au un fler aparte pentru a evita anumite probleme şi încearcă să se eschiveze de la orice ar putea să îi angreneze într-o situaţie dificilă. La fel se întâmplă şi în sectorul economic. Datorită precauţiei de care dau dovadă reuşesc să-şi dea seama când să se oprească şi când este cazul să se retragă din acele conjuncturi care i-ar putea lăsa fără bani acum la final de lună.

Dragoste

Pe plan amoros au tendinţa de a fi ceva mai recalcitranţi sau chiar distanţi astfel încât partenerul ar putea să le tragă unele semnale de alarmă. Dacă nu au nici un motiv să se comporte aşa, atunci ar fi bine să-şi menajeze partenerul de această atitudine delăsătoare din prezent.

Horoscop saptamanal Capricorn 26 martie - 2 aprilie 2016 2Sănătate

Sunt destul de echilibraţi pe plan fizic, însă pe plan mental au tendinţa de a gândi într-un mod destul de negativ, ceea ce îi poate face să simtă simptome acolo unde nu sunt. Mare atenţie la cât de departe ajung cu gândul şi cât de mult se influenţează singuri.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *