arleto.ro

Horoscop săptămânal Capricorn 20 -27 februarie 2016

Socio-profesional

Capricornilor le poate fi periclitată judecata săptămâna viitoare. Au tendinţa de a amesteca lucrurile din viaţa de familie cu cea profesională şi asta nu le va aduce nici un beneficiu, din contră. Dacă nu vor să primească nişte mustrări de la superiori poate că ar fi bine să-şi lase problemele personale la uşa biroului. Este posibil ca între 22 şi 24 februarie să simtă că sunt singurii care îşi dau silinţa să rezolve acele certuri din plan familial şi să fie uşor deziluzionaţi de această situaţie. Se simt ignoraţi de membrii familiei sau cel puţin simt că punctul lor vedere nu este suficient apreciat. Nu au o problemă în a-şi expune argumentele, însă luna plină de luni le-ar putea afecta comunicarea pentru tot restul săptămânii. Trebuie să aibă răbdare cu aceia care nu le înţeleg intenţiile foarte şi să încerce să le explice şi a doua oară; cu ceva mai multă răbdare poate vor avea mai mult noroc. Sectorul financiar este favorizat aspectat, în ciuda faptului că mai au ceva până să ajungă la o stabilitate financiară, este posibil ca spre finalul săptămânii să le pice nişte bani dintr-o sursă puţin nesigură, însă foarte bine venită.

Dragoste

În plan amoros au de-a face cu o atitudine a partenerului puţin mai bizară, nu ştiu exact ce să înţeleagă din comportamentul lor. Sunt ei de vină sau nu? Ca să răspundă la această întrebare poate că ar fi bine ca nativii să-şi confrunte partenerul şi să discute despre ceea ce îi deranjează şi îi împiedică să comunice eficient.

 

Sănătate

 

Au ceva probleme cu sistemul imunitar pe care le pot rezolva numai dacă acceptă ideea de a merge la medic. Cum aşa ceva este aproape inacceptabil pentru Capricorni, vor prefera să se trateze după ureche decât să ajungă într-un cabinet.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *