azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Horoscop săptămânal Capricorn 2-9 aprilie 2016

Socio-profesional

Săptămâna viitoare va fi una foarte interesantă pentru cei din zodia Capricorn. Se străduiesc să comunice eficient la locul de muncă, dar mai mult decât atât se străduiesc să arate că sunt dispuşi să facă faţă noilor provocări care apar acum. Chiar dacă în ultima perioadă au dat senzaţia că au obosit, că nu mai pot şi că trebuie să iasă  o pauză, felul în care se mişcă lucrurile şi modul în care se aspectează relaţiile lor cu şefii şi colegii săptămâna viitoare îi vor motiva să lase totul în urmă şi să nu mai gândească atât de negativ. Totuşi, dacă îi apasă nevoia unei izolări, a unei detaşări nu numai fizice dar şi emoţionale faţă de mediul profesional este indicat să-şi ia câteva zile libere şi să gândească la rece ce au de făcut pe viitor. Recomandarea astrală vine de data aceasta pe plan mental şi îi sfătuieşte pe cei din zodia Capricornului să nu se angreneze în situaţii inutile săptămâna viitoare şi dacă instinctul lor le spune că este mai bine să pună persoana lor pe primul plan, atunci aşa să facă!

Dragoste

Simt nevoia de un suflu nou în relaţia lor aşa că pot încerca să comunice altfel cu partenerul, să abordeze din cu totul alt unghi ceea ce îi deranjează acum şi să le dea impresia mai ales, că orice ar fi sunt o echipă, iar principalul scop al Capricornilor este să menţină o relaţie frumoasă cât mai mult timp cu putinţă.

Horoscop saptamanal Capricorn 2-9 aprilie 2016 2Sănătate

Se vor îndrepta chiar din weekend către acele activităţi care îi ajută să se relaxaze atât pe plan mental cât şi fizic. Luni şi marţi ar fi de preferat să nu se suprasolicite. Este posibil chiar să se simtă mai energizaţi după câteva zile libere în care pot face predominant ceea ce le place.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *