dehaine.ro

Horoscop săptămânal Capricorn 14-21 noiembrie 2015

Socio-profesional

Spiritul critic şi analitic predomină starea de spirit generală a Capricornilor de săptămâna viitoare, în special între zilele de 16 şi 18 noiembrie atunci când au de luat anumite decizii importante cu privire la cariera lor sau la înscrierea în cadrul anumitor cursuri pe care le-au tot amânat în ultima perioadă. Latura comunicării este bine aspectată între 14 şi 16 noiembrie şi nativii au mare atenţie la cum îşi expun argumentele, mai ales că li s-a atras atenţia în această privinţă de multe ori. Aceste atenţionări au venit din partea unor persoane apropiate pe care nativii le apreciază foarte mult şi de aceea au decis să acorde ceva mai mult interes decât de obicei. În plan financiar este o perioadă bună, în ciuda faptului că acele modalităţi încercate în ultima perioadă de a-şi rotunji veniturile nu au dat prea multe roade. Modul în care nativii şi-au raţionalizat cumpărăturile se dovedeşte a fi extrem de inteligent şi aceştia nu simt că nu le ajung resursele pecuniare, deşi nu este tocmai o perioadă în care trăiesc pe picior mare. Casa banilor va fi mai bine aspectată în momentul în care Mercur va părăsi zodia lor şi nativii se vor simţi mai puţin constrânşi de datorii şi ceva mai norocoşi din punct de vedere al câştigurilor care nu vin neapărat de la locul de muncă ci din alte surse precum jocuri de noroc, loto sau chiar afaceri de scurtă durată.

Dragoste

În cuplu zile bune sunt între 14 şi 17 noiembrie atunci când Capricornii decid să ofere mai multe explicaţii partenerilor pentru deciziile lor şi sunt mai deschişi la propunerile acestora. Zile mai puţin bune pot fi între 18 şi 20 noiembrie dacă nativii nu decid să atenueze acele mici momente de tesiune care intervin din cauza divergenţelor peHoroscop saptamanal Capricorn 14-21 noiembrie 2015 2 teme care nu îi pasionează neapărat pe aceştia, dar de care trebuie să se ocupe acum.

Sănătate

Circulaţia sangvină şi sistemul osos pot fi afectate între 14 şi 16 noiembrie dar şi cel digestiv poate fi în pericol din cauza exceselor alimentare pe care Capricornii le-au făcut în ultima vreme şi a unei alimentaţii monotone sau incorecte din punct de vedere nutritiv.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *