arleto.ro

Horoscop săptămânal Capricorn 13-20 februarie 2016

Socio-profesional

Săptămâna viitoare este una excelentă pentru cei din zodia Capricornului dacă luăm în calcul factorul social. Comunică foarte bine, au o încredere de sine crescută şi le place să se afişeze în public cu diverse achiziţii pe care acum şi le pot permite. Sunt tentaţi chiar să se înscrie într-un cub elitist în care îşi pot exercita hobby-urile şi prin intermediul cărora îşi pot forma noi cunoştinte. Venus în Vărsător le aduce începând cu data de 17 februarie o serie de ocazii în care îşi pot demonstra talentele şi îi vor detemina să se înscrie la anumite cursuri de perfectionare care să îi ajute să exceleze în domeniul în care activează. Vor să fie cei mai buni şi în ciuda faptului că asta le cere foarte multe sacrificii şi efoturi, Capricornii disimulează non-şalanţa foarte bine şi nu se lasă pradă oboselii psihice. Ce-i drept, cum vor prinde un moment oportun se vor retrage pentru câteva zile bune în care plănuiesc să-şi refacă bateriile. Nu săptămâna viitoare, mai au încă multe sarcini de dus la capăt până pot răsufla uşuraţi.

Dragoste

Între Capricorni şi parteneri există acum o situaţie care îi obligă pe amândoi la nişte sacrificii financiare. Fie că este vorba de o achiziţie nouă sau de o investiţie pe termen lung, important este că acum simt că amândoi pun mână de la mână pentru a-şi construi viitorul şi asta îi solidarizează şi le întăreşte relaţia.

Horoscop saptamanal Capricorn 13-20 februarie 2016 2

 

Sănătate

În afară de oboseala cronică pe care încă nu au reuşit să o dea gata, Capricornii nu au mari probleme în acest sector al vieţii lor. N-ar strica un orar de somn ceva mai stabil pentru a se putea reface atât din punct de vedere fizic cât şi psihic.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *