Ronde.ro

Horoscop săptămânal Capricorn 12 – 19 martie 2016

Vineri, 11.mart..2016 18:09 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Capricorn Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Au o săptămână bună din punct de vedere social. Pun accentul pe comunicare dar mai ales pe creativitate şi încearcă să găsească soluţii la orice problemă care intervine la locul de muncă. În ciuda faptului că nu dispun de foarte multă energie îşi dau silinţa să-şi facă treaba aşa cum trebuie – doar au de respectat anumite standarde pe care singuri le-au impus. Sunt perfecţionişti, sau cel puţin dau senzaţia că sunt perfecţionişti şi asta contează cel mai mult pentru ei – să păstreze aparenţele. Îi interesează cum sunt văzuţi şi consideră că impresiile sunt cele mai importante. Mai departe, modul în care lucrează ei şi cum îşi desfăşoară munca ţine de bucătăria lor internă şi preferă să nu lase pe nimeni să se amestece. Între 16 şi 18 martie poate apărea o situaţie dificilă la locul de muncă şi încearcă să o rezolve aşa cum ştiu ei mai bine. Nu vor cere ajutorul nimănui, dar nici nu se vor lăuda atunci când treaba va fi rezolvată cu brio.

Dragoste

Trec printr-o perioadă incertă la nivel emoţional şi în ciuda faptului că încearcă să nu se impacienteze, realizează şi singuri că ceva nu e în regulă. Preferă în orice caz să nu dea glas unor cuvinte care ar putea schimba cu totul situaţia dintre el şi partener şi să lase lucrurile să se desfăşoare de la sine.

Horoscop saptamanal Capricorn 12 - 19 martie 2016 2Sănătate

Au o săptămână bună din punct de vedere fizic, în ciuda migrenelor care îi supără seara în mod special. Este posibil să apeleze la terapii complementare şi să fie impresionaţi de modul în care farmacia naturii le poate rezolva o problemă pe care o au de când s-au născut.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!