dehaine.ro

Horoscop săptămânal Capricon 10-17 octombrie 2015

Vineri, 09.Oct.2015 15:55 Horoscop saptamanal Capricorn Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Este puţin cam turbulent începutul de săptămână pentru nativii acestui semn, în ziua de 12 octombrie ei văzându-se în postura de a se confrunta cu o dublă situaţie. Pe de-o parte relaţia cu şefii şi cu alte persoane care deţin funcţii importante este destul de bună, asta fiind în mod direct, şi pe de altă parte totuşi poate fi şi problematică relaţionarea menţionată datorită unor probleme pe care şefii înşişi le au în raport cu alte foruri şi structuri, indiferent că e vorba de cadrul instituţional, fie că e domeniul privat. Mai vorbim aici şi de o problemă de atitudine socio-profesională a Capricornilor faţă de unele relaţii de la locul de muncă, nativii se pot comporta dur, critic, pe alocuri chiar brutal, putând deranja foarte prin comportamentul lor. Acest aspect şi-ar putea avea cauza într-o chestiune personală ce are legătură cu parte nerul de cuplu, cu care nu prea mai există echilibru. Iar această frustrare, care e destul de veche, îi face să se comporte în acest fel, fiind valabilă chestiunea mai ales pentru nativii primilor doi decani ai zodiei.

Cam aceleaşi caracteristici s-ar putea manifesta şi în ziua de 13 octombrie, şi pe fondul unei defectuoase comunicări în plan socio-profesional, s-ar putea ca nativii să întâmpine blocaje şi să nu poată să-şi ducă treburile la bun sfârşit datorită unor confuzii la nivel mental şi intelectual. În altă ordine de idei, au parte totuşi de implicare şi iniţiativă în cadrul unor proiecte şi afaceri, cei care se ocupă cu acestea şi cu studiile superioare şi de specializare în zilele de 14-16 pot înregistra rezultate foarte bune, şi chiar financiar le poate surâde norocul. Tot în aceste zile îşi pot ameliora capitalul de imagine în sistemul lor relaţional. În 16 octombrie se pot ocupa de o renovare sau pot achziţiona ceva util pentru casă.

DragosteHoroscop saptamanal Capricorn 10-17 octombrie 2015 2

În cuplu lucrurile merg bine în zilele de 14 şi 15 octombrie atunci când nativii se interesează împreună cu parternerul de o posibilitate financiară, şi zile mai puţin bune 12, 13 şi 16 când pot apărea divergenţe şi nemulţumiri legate de o mai veche problemă  a relaţiei ce revine acum în prim plan.

Sănătate

Să fie atenţi la etajul renal, la dereglările de tiroidă şi la durerile articulare între 12 şi 13 octombrie, şi la zona hepatobiliară şi dereglările hormonale în ziua de 16 octombrie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *