azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Horoscop săptămânal Berbec 9-16 ianuarie 2016

Vineri, 08.Ian.2016 16:32 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Berbec Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Berbecii se vor simţi tentaţi săptămâna viitoare să spună tot ceea ce gândesc şi să nu-i mai menajeze pe cei din jur. Au acum senzaţia că s-au abţinut prea mult şi e vremea să dea cărţile pe faţă. În data de 14 ianuarie însă, aspectul astral dintre Soare şi Mercur ce se configurează joi în casa banilor la Berbeci, pare că le aduce aminte ce înseamnă diplomaţia şi că la locul de muncă nu este cazul să dea frâul liber cuvintelor tăioase. Au ocazia să vadă ce înseamnă să-ţi cântăreşti vorbele şi nu să nu acţionezi numai din impuls. În plan familial, între 12 şi 15 ianuarie vor exista de asemenea, nişte momente în care discuţile vor sta parcă să explodeze şi Berbecii simt că se abţin mult mai greu de la o criză de nervi. Nu ar strica să se mai relaxeze puţin şi să plănuiască măcar către finalul săptămânii viitoare o activitate ce le aduce plăcere sau o ieşire în oraş cu prietenii. Membrii familiei şi partenerii de viaţă cu siguranţă vor beneficia de pe urma unui astfel de eveniment. În ceea ce priveşte planul financiar, aici există nişte ocazii bune, în special datorită planetei solare care le aduce nativilor şanse de câştig din mai multe direcţii. Cheia constă în abilitatea lor de a rezolva misterele ce îi vor aduce mai aproape de reuşită.

Dragoste

În cuplu există o atmosferă plăcută ce pluteşte asupra partenerilor de ceva zile încoace. Dacă vor să o menţină astfel, din nou, Berbecii trebuie să se abţină de la critici şi vorbe aspre. Din fericire, vor avea parte de tot sprijinul din partea partenerilor şi vor fi bucuroşi să vadă că în ciuda pornirilor pe care le manifestă între 12 şi 15 ianuarie, aceştia le oferă aceleaşi dovezi de afecţiuni şi înţelegere.Horoscop saptamanal Berbec 9-16 2016 2

Sănătate

În afara unor migrene pasagere, singurele simptome care i-ar putea deranja acum pe Berbeci pot veni din zona sistemului digestiv. Sunt în etapa în care încearcă tot felul de tratament pentru a observa care funcţionează mai bine. Poate că ar fi cazul să se axeze pe unul singur şi să aştepte efectele scontate ale acestuia.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *