dehaine.ro

Horoscop săptămânal Berbec 28 noiembrie – 5 decembrie 2015

Vineri, 27.Noi.2015 15:20 Horoscop saptamanal Berbec Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Berbecii sunt acum într-o formă excelentă în ceea ce priveşte parteneriatele şi relaţiile socio-profesionale. Ştiu la cine să apeleze şi li se pare mai uşor decât oricând să ceară ajutorul chiar şi acelor persoane de care nu sunt foarte apropiaţi. Între 28 şi 30 noiembrie vor avea parte de o suită de întâlniri aparent amicale, însă care se vor dovedi extrem de constructive şi benefice pentru latura profesională a Berbecilor. Aceştia au acum un al 6-lea simţ pentru ceea ce vor să audă de la ei cei din jurul lor şi încearcă să îşi îndeplinească anumite dorinţe folosindu-se de capacităţile sporite de comunicare pe care Mercur le favorizează în tranzitul său prin casa carierei. De asemenea, în plan familial relaţiile sunt pe o pantă ascendentă, depăşind obstacolele comunicative din ultima vreme. Între 1 şi 4 decembrie este posibil ca nativii să aibă senzaţia că unii prieteni sau rude apropiate vor să obţină ceva de la ei de îi complimentează aşa de asiduu şi încearcă să lege cu ei legături mai puternice decât până acum. Li se vor dovedi în zilele de 4 si 5 că nu au de ce se să se îngrijoreze şi că atracţia celor din jur pentru ei este una naturală şi că se datorează mai mult şarmului şi capacităţii de convingere pe care aceştia o exercită asupra lor. În plan profesional, există şansa unor recompense pecuniare între 2 şi 5 noiembrie, însă totul ţine de flerul nativilor de a profita de unele ocazii de moment. Altfel pot pierde ocazii importante.

Dragoste

Între 28 şi 30 noiembrie Berbecii pot experimenta un gust pentru aventură ieşit din comun, atitudine ce s-ar putea să îi surprindă pe partenerii nativilor însă va fi o surpriză plăcută, având în vedere misterul şi prezenţa uşor sumbră pe care Berbecii au afişat-o în ultima vreme. Probleme şi discuţii în contradictoriu pot interveni după data de 1 decembrie, însă totul se poate soluţiona extrem de simplu dacă Berbecii renunţă la exprimarea propriului orgoliu şi îşi dau seama că sentimentele sunt mult mai importante, mai ales dacă este vorba despre o relaţie în care au investit mult timp şi dedicaţie.

Horoscop saptamanal Berbec 28 noiembrie - 5 decembrie 2015 2Sănătate

Atenţie la sistemul imunitar şi la afecţiunile de tip inflamator care pot apărea în această perioadă. Între 3 şi 5 decembrie pot apărea simptomele unor migrene supărătoare, datorate surplusului de dinamism pe care îl manifestă în această perioadă, iar vitalitatea lor ar putea fi afectată de această uşoară decădere energetică.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *