arleto.ro

Horoscop săptămânal Berbec 26 septembrie – 03 octombrie 2015

Vineri, 25.Sep.2015 11:47 Horoscop saptamanal Berbec Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Cu Luna pe semnul lor chiar la început de săptămână, nativii decid în ziua de 28 septembrie să-şi „cureţe” atitudinea de o serie de aspecte discrepante, care produceau anumite divergenţe de opinie în raport cu persoane din anturajul relaţional. Chestiune care nu e uşor de realizat datorită lui Mercur retrograd de pe casa relaţiilor, asocierilor şi colaborărilor, efectele resimţindu-se şi în plan socio-profesional printr-un blocaj al comunicării şi al atitudinii nativilor.

Ceea ce pot face nativii în 28 septembrie este să-şi folosească într-o măsură cât mai mare creativitatea şi ingeniozitatea, folosind totodată binefacerile tehnologiei moderne pentru a reuşi să se afirme şi să câştige pe latura capitalului de imagine. Activitatea lor este marcată de multe detalii de care trebuie să se ocupe cu multă răbdare, iar decizional ei sunt în măsură să aibă şi iniţiative concrete de pe urma cărora îşi vor consolida din nou poziţia în raport cu şefii. Unii pot fi cooptaţi într-o afacere importantă, veche şi care este înnoită acum, în ziua de 1 octombrie, alţii investesc bani în studiile superioare şi de specializare, iar alţii se ocupă de nişte chestiuni administrative importante încredinţate, care sunt dificile în contextul relaţional contractual. În 2 octombrie pot întâmpina contre şi critici din partea unor colegi de serviciu şi este bine să trateze situaţia cu diplomaţie şi atenţie la detalii, altfel se pot isca litigii de anvergură.

Dragoste

Horoscop saptamanal Berbec 26 septembrie - 03 octombrie 2015 2

 

 

 

 

 

În  cuplu situaţia se prezintă mulţumitor în zilele de 28 şi 29, deşi pot exista uşoare atitudini de posesivitate şi control asupra partenerului, dar vor trece aproape neobservate, iar în data de 30 septembrie, 1 şi 2 octombrie au parte în cuplu de gelozii, certuri pe considerente materiale şi impulsivitate emoţională.

Sănătate

Survin în 28 septembrie dereglări digestive şi dureri articulare, în data de 1 octombrie tulburări de asimilaţie şi circulatorii, precum şi hormonale şi dermatologice însoţite de simptome la nivel lombar, în 2 octombrie tulburări neurovegetative şi hepatice, cu efecte în etajul imunitar cu tendinţe de agravare pentru cei în vârstă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *