arleto.ro

Horoscop săptămânal Berbec 26 martie – 2 aprilie 2016

Vineri, 25.Mar.2016 18:00 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Berbec Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Un aspect astral delicat se formează săptămâna aceasta între Mercur şi Uranus care se află în trecere prin zodia Berbecului în prezent. Datorită influenţelor acestor două planete comportamentul nativilor va fi unul imprevizibil şi excepţional de dinamic. Şi-au propus ca săptămâna viitoare să nu lase nimic la voia întâmplării şi să se ocupe chiar ei în persoană, la locul de muncă de tot ceea ce ar putea merge greşit. Îşi iau singuri asupra lor anumite responsabilităţi şi cu energia caracteristică le vor rezolva pe toate. La nivel de comunicare vor fi de-a dreptul încântători, convingători şi mai mult decât atât: chiar incisivi. Nu vor ierta nimic şi pe nimeni şi nu vor suporta ideea ca ceva să iasă greşit din mâinile lor. Cu alte cuvinte, conjuncţia dintre Mercur şi Uranus îi face să fie energici, însă depinde numai de ei cum îşi vor folosi această doză de dinamism: pozitiv sau negativ. Se pare că zilele de luni şi marţi sunt aspectate pozitiv, însă în spre finalul săptămânii deja atitudinea lor începe să atingă valenţe ceva mai întunecate. Atenţie pe cine îşi varsă nervii acum.

Dragoste

Sunt versatili şi fac faţă problemelor care apar în cuplu sau în familie. Vor avea tendinţa de a fi combativi în argumentele pe care le au cu partenerul, însă din fericire se opresc la timp, înainte de a isca o ceartă.

Horoscop saptamanal Berbec 26 martie - 2 aprilie 2

 

Sănătate

Datorită fluctuaţiilor de energie şi a dinamismului de care dau dovadă, este posibil ca planul fizic să fie uşor dezechilibrat şi se resimte astfel stresul de la locul de muncă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *