azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Horoscop săptămânal Berbec 22-29 august 2015

Joi, 27.Aug.2015 14:33 Horoscop saptamanal Berbec Lasă un răspuns 1 vizualizari

Horoscop săptămânal Berbec

Socio-profesional

Săptămâna pentru aceşti nativi este una foarte importantă şi activă în acelaşi timp din punct de vedere al creativităţii şi responsabilităţilor. În weekend Berbecii discută cu partenerul de cuplu despre o chestiune de sănătate a unei rude – mama, tatăl, bunicii sau altă rudă prin alianţă. Luni în 24 august nativii cei tineri şi adulţi se pot preocupa de aspectele ce ţin de studiile superioare, de afirmarea în cadru comercial şi de afaceri, iar cei care intenţionează să îşi schimbe locuinţa se pot interesa între 24-25 şi să-şi evalueze posibilităţile în mod obiectiv. Profesional Berbecii au de rezolvat o serie întreagă de chestiuni minore legate de acte, dosare şi analize medicale în funcţie de situaţie, între 25-27, şi din 23 se pot afirma cu succes, mai ales că dispun acum pentru o perioadă de 1 an de zile de bune oportunităţi so- cioprofesionale prin care-şi pot îndeplini ţelurile propuse. Important este ca între 25-27 să-şi folosească din plin creativitatea şi capacitatea decizională pentru a rezolva toate treburile ce le sunt încredinţate. Capitalul de imagine contează foarte mult în perioada asta pentru ei şi tocmai de aceea e necesar să fie atenţi în 25 la felul în care pun problema în relaţia cu şefii referitor la o chestiune de remuneraţie. În dimineaţa zilei de 27 august pot primi o veste cam neplăcută care le dă de gândit, deoarece provine din anturajul profesional.

Dragoste

Relaţia de cuplu poate fi marcată în săptămâna aceasta de o decizie în ziua de 28 august când nativii se confruntă cu o discuţie cu partenerul, şi problema abordată s-ar putea să-i marcheze pe Berbeci suficient de mult încât să-şi revizuiască modul de relaţionare în cuplu. În 28 survin probleme în relaţia cu copiii şi cu elemente ce ţin de educaţia lor.

Sănătate

În ceea ce priveşte sănătatea pot surveni tulburări hepatobiloare, cardiocirculatorii, lombare şi intestinale în 22, respiratorii în 25, ale aparatului excretor în 26, şi hormonale, de sarcină şi neurovegetative în 28.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *