azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Horoscop săptămânal Berbec 20-27 februarie 2016

Vineri, 19.Feb.2016 17:30 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Berbec Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Săptămâna viitoare este posibil ca tranziţia lui Uranus care vizează zodia Berbecului încă din 2011, să le aducă în sfârşit nativilor, sau celor care au ascendentul în această zodie, rezultatele pe care le aşteaptă şi la care lucrează de câţiva ani încoace. Au nevoie să le amintească cineva care sunt scopurile lor în cariera profesională şi de ce au intrat în meseria pe care şi-au ales-o.  Se simt uşor derutaţi de ceea ce se întâmplă în jurul lor, în special datorită Lunii pline de luni, 22 februarie. Nu ştiu exact în ce direcţie ar trebui să o apuce şi se tem să facă deciziii pripite. Cumva, au senzaţia că simţul  lor practic şi intuiţia de care se bucură în mod normal, i-a cam părăsit acum şi au nevoie de un punct de sprijin, de cineva mai echilibrat decât ei, în gândire şi în comportament. Este posibil ca soluţia salvatoare să vină din partea unui prieten sau chiar a partenerului de viaţă care îi face acum să vadă lucrurile clar şi limpede, fără să se piardă în detalii şi blocaje emoţionale.

Dragoste

Simt nevoia să petreacă timp alături de partener aşa cum nu au mai făcut-o de mult. Nativii zodiei Berbec îşi rezervă între 20-22 februarie zile libere special pentru a desfăşura activităţi menite să le consolideze relaţia de cuplu şi să le arate partenerilor că sunt capabili să se dedice trup şi suflet.

Horoscop saptamanal Berbec 20-27 februarie 2016 2

 

Sănătate

Este posibil ca săptămâna viitoare să fie uşor lipsiţi de energie şi nu ştie exact cum să acţioneze în această privinţă. Nu şi-ar dori să mai apeleze la vitamine, însă dacă asta este ultima soluţie, de recomandat ar fi ca măcar să se folosească de acele alimente care la conferă energie naturală, nu sintetică pe calea medicamentelor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *