arleto.ro

Horoscop săptămânal Berbec 2 – 9 aprilie 2016

Vineri, 01.Apr.2016 18:30 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Berbec Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

În plan profesional Berbecii dispun de o energie constructivă care îi ajută să pună lucrurile în mişcare în direcţia pe care şi-o doresc acum. Luna Nouă de joi care se perfectează în semnul lor le conferă o strălucire aparte şi un magnetism de care se bucură în faţa persoanelor de sex opus şi mai ales a colegilor de la locul de muncă. Dacă vor să facă propuneri, oferte sau să convingă pe cineva să investească în ideile lor acum este momentul. Cei din jurul lor vor aprecia foarte mult atitudinea acestora din prezent şi se vor bucura de faptul că Berbecii sunt dispuşi să prea frâiele situaţiilor dificile. Ştiu bine că atunci când sunt determinaţi să obţină ceva, nimeni nu o poate face mai bine decât ei. Pe plan financiar, beneficiază şi aici de aceste influenţe pozitive şi dacă se ivesc ocazii noi de a face bani sau chiar oferte noi de muncă le este recomandat să ia în considerare orice opţiune. Calităţile şi atuurile lor sunt puse în practică cel mai eficient atunci când Berbecii sunt motivaţi şi le place ceea ce fac.

Dragoste

Sunt atractivi, emană o energie pozitivă în jur iar persoanele de sex opus sunt foarte receptive la semnalele pe care Berbecii le transmit acum, ceea ce înseamnă că săptămâna viitoare le poate aduce noi pretendenţi sau îi poate ajuta să învie flacăra pasiunii în relaţia din prezent. Oricum ar fi, un lucru este cert: sunt pe val!

Horoscop saptamanal 2-9 aprilie 2016 2Sănătate

Mare atenţie la cum îşi consumă resursele săptămâna aceasta. Este foarte important să se odihească eficient, mai ales în a doua parte a săptămânii. Luna Nouă îi poate seca de toată energia dacă nu vor şti să şi-o dozeze corect.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *