dehaine.ro

Horoscop săptămânal Berbec 19-26 decembrie 2015

Vineri, 18.Dec.2015 16:58 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Berbec Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Cariera este foarte bine aspectată în viaţa Berbecilor în această săptămână. Fie că sunt motivaţi de colegi sau de şefi să muncească în plus, tot ce fac Berbecii acum fac cu plăcere. Au o persoană în anturajul lor care i-a sfătuit dintotdeauna cum să procedeze ca să îşi formeze o imagine cât mai bună la locul de muncă, însă ei ştiu foarte bine că este în mare parte meritul lor şi că eforturile lor vor fi apreciate pe măsură. Le place să asculte sfaturi şi să primească motivaţii, mai ales între 19 şi 21 decembrie atunci când au capacitatea de a învăţa din greşelile celorlalţi şi încearcă pe cât posibil să nu le repete şi ei sau cel puţin să întoarcă situaţia în favoarea lor. În mediul familial, există de asemenea, în această săptămână o persoană importantă pentru ei, care va juca un rol principal într-o situaţie cheie. Se vor folosi de influenţa acestei rude pentru a-şi îndeplini o dorinţă mai veche. Fie că este vorba despre un loc în care îşi doresc să meargă sau un obiect achiziţionat pentru casă, Berbecii pot fi siguri că astrele sunt de partea lor şi că nimic nu îi va împiedica să ducă totul la capăt aşa cum şi-au propus. Elanul lor este molipsitor şi prietenii îi complimentează acum pentru capacităţile lor de comunicare, iar satisfacţia nativilor este cu atât mai mare cu cât ştiu că au muncit mult pentru a-şi forma acest capital de imagine pe care îl deţin şi îl afişează acum în societate.

Dragoste

În cuplu, zile pline de iubire şi armonie vor fi între 20 şi 23 decembrie atunci când Berbecii dau dovadă de o atitudine pozitivă şi plină de vitalitate. Mulţumirile partenerului se vor vedea după data de 24, atunci când îi vor surprinde pe Berbeci cu un cadou substanţial, atât din punct de vedere financiar dar şi afectiv. Practic, prin această surpriză, Berbecii vor realiza cât de importanţi sunt în viaţa partenerilor lor.Horoscop saptamanal Berbec 19-26 decembrie 2015 2

Sănătate

Energia şi vitalitatea lor va fi de invidiat în săptămâna următoare şi în comparaţie cu febra pregătirilor de Crăciun, orice simptom va păli. Atenţie totuşi la sistemul digestiv, care poate fi afectat între 24 şi 26, mai ales pentru aceia care au ţinut post şi acum râvnesc la bucate grele de digerat.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *