azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Horoscop săptămânal Berbec 13-20 februarie 2016

Vineri, 12.Feb.2016 18:00 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Berbec Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Comunicarea se realizează sub influenţe stranii pentru Berbeci în săptămâna următoare. Intrarea lui Venus în Vărsător poate aduce Berbecilor tendinţa de a comunica în moduri noi, de a încerca să-şi exprime altfel decât până acum punctul de vedere. Important este să fie şi eficiente sforţările lor. Abordează altfel problema, încearcă ceva nou şi cel mai probabil se aşteaptă de la cei din jur să perceapă asta ca pe un sacrificiu, sau cel puţin ca pe un pas important pe care ei îl fac pentru a comunica mai eficient. Este posibil ca miercuri, 17 februarie să fie puşi într-o situaţie în care să observe că cei din jur nu le înţeleg prea bine intenţiile şi că mesajele pe care ei le formulează par ca nişte comori cu cifru. Se vor găsi des în situaţia de a spune: “Nu asta am intenţionat” sau “De fapt, ce am vrut să spun este…” Să fie foarte atenţi la ceea ce le iese pe gură, nu de altceva, dar este posibil să-i tracaseze pe cei din jur sau chiar să facă ei înşişi o mică criză de nervi.

Dragoste

În viaţa de cuplu lucrurile sunt ceva mai armonioase, mai ales în data de 14 când Berbecii vor dori să încerce ceva nou, vor propune o activitate inedită şi spre suprinderea lor partenerul este mai mult decât dispus să le împlinească fanteziile. Să se bucure de această săptămână în cuplu, deorece Venus în Vărsător le aduce numai bucurii şi momente frumoase.

Horoscop saptamanal Berbec 13-20 februarie 2016 2

 

Sănătate

Este posibil ca între 15 şi 17 februarie să aibă de-a face cu simptomele unei gripe mai nărăvaşe, însă vor găsi un leac foarte eficient iar până la finalul săptămânii se vor reface complet. Vor fi şi ei uimiţi de rapiditatea cu care s-au vindecat.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *