Horoscop săptămânal Berbec 12-19 martie 2016

Vineri, 11.Mar.2016 18:00 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Berbec Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Din punct de vedere financiar, datorită conjucţiei pe care Venus o formează cu Neptun în această săptămână, lucrurile s-ar putea să nu fie tocmai roz pentru cei din zodia Berbec. Marţi, 15 martie este posibil ca un prieten apropiat să le ceară un împrumut şi aceştia să fie reticenţi în a-l oferi şi pe bună dreptate! Această suspiciune la adresa banilor este strict influenţa lui Neptun şi îi determină pe nativii zodiei Berbec să nu mai acţioneze din impuls sau în orice caz, impulsul lor de data aceasta va fi de a-şi proteja resursele financiare. Se simt presaţi să facă anumite alegeri în carieră şi este pentru prima oară când ei preferă să ia lucrurile pas cu pas, pe îndelete şi să nu se grăbească pentru a strica ceva. Cariera se află într-o etapă foarte importantă pentru ei şi preferă să nu acţioneze necugetat, fiind unul din rarele momente în care ei aleg să se gândească de două ori înainte de acţiona. Din fericire, comunicarea cu şefii şi colegii le este benefică între 14 şi 16 martie şi aceştia vor înţelege motivele Berbecilor fără să îi judece său să îi grăbească în vreun fel.

Dragoste

Au tendinţa de a-şi idealiza partenerul şi de a proiecta aşteptări măreţe asupra relaţiei lor. Este posibil ca această săptămână să îi pună faţă în faţă cu realitatea şi să îi facă pe Berbeci să vadă o latură mai puţin frumoasă a partenerului. Depinde numai de ei dacă vor fi dezamăgiţi sau vor alege să privească totul ca un matur în deplinătatea vârstei.

Horoscop saptamanal Bebec 12-19 martie 2016 2

 

Sănătate

Se simt bine din punct de vedere fizic, însă pe plan mental prezenţa lui Neptun în casa sănătăţii lor îi face să se simtă uşor recalcitranţi şi nu tocmai bine în pielea lor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *