dehaine.ro

Horoscop săptămânal Berbec 10-17 octombrie 2015

Vineri, 09.Oct.2015 14:54 Horoscop saptamanal Berbec Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Este o adevărată învălmăşeală de energii pe casa relaţiilor la aceşti nativi, cu un Mercur care de abia în ziua de 10 îşi reia mersul direct fiind conjunct cu Sensul Vieţii. Pe acest considerent Berbecii, îndeosebi cei tineri până în 30 de ani, vor parcurge o săptămână tumultuoasă în plan comunicativ, al afirmării de sine, cu discuţii şi contre care le pot şubrezi poziţia socială. Luna le tranzitează în weekend casele muncii şi a relaţiilor determinând o autoevaluare a laturii comunicării în raport cu mediul social în care se învârt nativii. Pe 11 octombrie pot discuta cu o rudă o problemă importantă referitoare la etapa actuală a destinului lor. Ei încearcă să desluşească ceea ce se află în spatele unei discuţii, a intenţiei unei relaţii sau a unei conjuncturi socio-profesionale, toate acestea având legătură cu domeniul profesional.

Ziua de 13 octombrie aduce nativilor, la faza de Lună Nouă, oportunitatea unei noi relaţii sau a unei reuşite personale faţă de o situaţie încurcată ori dificilă, mulţi Berbeci fiind înştiinţaţi oficial de schimbarea poziţiei sociale, a funcţiei sau în privinţa unei situaţii care comportă modificare forţată datorită unor împrejurări survenite brusc. Cei care sunt angrenaţi în afaceri şi medii relaţionale private să fie atenţi în ziua de 13 pentru a nu pierde oportunităţile financiare care le pot consolida poziţia. În 14 nativii sunt solicitaţi să se implice într-un proiect vechi care acum e reluat, alţii îşi reorganizează priorităţile în afaceri, iar alţii se pregătesc să plece cu jobul în străinătate, toate acestea fiind motivate de schimbarea sau consolidarea prestigiului personal.

Dragoste

În cuplu zile bune sunt 10, 11 şi 13 octombrie când nativii discută, cei tineri fiind motivaţi de mutarea în altă locuinţă, şi zile mai puţin bune între 12 şi 16 octombrie când pot apare nemulţumiri şi impulsivitate cauzate de o chestiuneHoroscop saptamanal Berbec 10-17 octombrie 2015 2 veche a partenerului pe care o readuce acum în atenţie.

Sănătate

Să fie atenţi la etajul renal şi la cel excretor şi digestiv, la simptomele tiroidiene între 11 şi 13 octombrie, şi la zona lombară, la situaţii ce implică foc, tăieturi şi lovit la cap între 16-17.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *