Ronde.ro


HOROSCOP Gemeni

Perioada 22 mai – 21 iunie
Simbolul zodiei
Descrierea zodiei: Zodie masculină de aer, predominant intelectuală, guvernată de planeta Mercur, o planetă care favorizează comunicarea, inteligența, talentele oratorice, diplomația, creativitatea, abilitățile psihice dar și superficialitatea, denaturarea informației și manipularea psihică.
Gemenii nu suportă ideea de a sta locului prea multă vreme. Preferă mișcarea constantă schimbările, stimulările permanente și experiențele noi. Îi ajută foarte mult atitudinea și șarmul care îi salvează din orice context și situație. Este un om al societății, cu multe relații și cunoștințe în medii cât mai diverse. Se simte bine în mijlocul unor mase mari de oameni și în grupuri largi. Intimitatea și mediile conformiste pentru acest nativ reprezintă o formă de plictiseală atroce. Dat fiind că este foarte popular asta vine la pachet cu tendința către flirt și aventuri amoroase pe plan amoros, implicit cu relații superficiale de prietenie. Toată puterea lui constă în arta comunicării. Pentru el acesta este modul său de a cuceri oamenii, un instrument de lucru, cu aceștia și implicit un mod de exprimare.
Din punct de vedere intelectual iubește studiul și vrea să învețe cât mai multe lucruri noi însă și în acest sector dacă nu acordă suficientă atenție, poate acumula doar cunoștințe superficiale, fără o bază solidă. Stă înscrisă în energia sa dualitatea și tendința de a fi cu două fețe. Acest lucru vine din faptul că el caută mereu să se facă plăcut de ceilalți și nu vede alt mod de a reuși acest lucru. În consecință azi va fi într-un fel, mâine altfel, și datorită capacității sale de adaptare va da senzația că are o atitudine de tip după cum bate vântul. Tocmai din acest motiv va căuta mereu cele mai ușoare drumuri și mai ales va evita să facă anumite compromisuri ce-i periclitează statutul și libertatea.
Gemenii dețin o curiozitate intelectuală ieșită din comun și au o nevoie constantă de comunicare. El poate fi veșnicul student – acel om care consideră permanent că are ceva de învățat și că niciodată nu va acumula suficiente cunoștințe. Una dintre cele mai mari calități ale sale este că este autodidact. Îi plac călătoriile și va dori să explorereze și să asimileze cultura a cât mai multor popoare. Are un magnetism aparte în discuțiile cu cei din jur și poate întreține o conversație mult și bine mai ales dacă vorbește despre subiecte care îl pasionează.

Compatibilitate
• Crescută cu zodiile de aer Gemeni, Balanță, Vărsător
• Favorabilă cu cele de foc Leu, Berbec
• Delicată și problematică în raport cu Fecioara, Pești
• Dificilă cu zodia Săgetător
• Slabă cu Rac, Taur
Profesii și domenii de activitate: Avocat, jurnalist, presă, scriitor, secretar, editor, librar, profesor, curier, postas, vânzator, comunicații, radio, telefonie, internet, literatură, conferinte, afaceri, antreprenoriat
Calități: Comunicativ, intelectual, rațional, mobil, agil, priceput, adaptabil, studios curios, convingător, ingenios, optimist, vesel, tânăr, nevoie de cunoastere, simpatic, expresiv, cu simțul umorului.
Defecte: Superficial, neatent, dual, fățarnic, ipocrit, manipulator, inconsecvent, capricios , nerăbdător, nervos,
Motto: „Sunt deschis, comunic și ascult părerea altuia. Îmi exprim ideile și dezvolt spiritul de discernământ.”
Verb caracteristic
A gândi. Gândesc, raționez.
Ziua caracteristică: Miercuri
Culori: galben, verde, violet
Talismane norocoase: Acvamarin, Ametist, Aventurin verde, Citrin, Cristal de stâncă, Cuarț roz, Jadeit, Opal, Safir, Smarald, Topaz albastruAboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!