Ronde.ro


HOROSCOP Fecioara

Perioada: 23 august – 22 septembrie
Simbolul zodiei:
Descrierea zodiei:
Fecioara este o zodie feminină de pământ, predominant materială, cu abilități practice, guvernata de planeta Mercur, o planetă care sporește comunicarea, inteligența, ingeniozitatea, corectitudinea, oratoria, diplomația, dar și instabilitatea, superficialitatea, tendința spre minciună și manipulare.
Nativul zodiei Fecioară își duce viața marcat de nevoia de a se pune în slujba celorlalți și de a se face util prin mijloace practice. Chiar dacă este caracterizat de serviabilitate și amabilitate, nu se lasă umilit și are pretenția de a-i fi recunoscute meritele și mai ales de a fi apreciat. Respectul este un aspect extrem de important în relațiile pe care le dezvoltă cu cei din jur dar mai ales cu superiorii săi. Îl caracterizează așa cum spuneam amabilitatea, prietenia, deschiderea către oameni, responsabilitatea, dar și exigența și înclinația către corectitudine și fixism. Poate fi extrem de rigid în fața compromisurilor și a schimbărilor în planul său personal. Având în vedere că nu-i plac riscurile tinde să ducă o viață relativ simplă și liniară.
În carieră dă dovadă de hărnicie, loialitate și determinarea de a-și asuma responsabilități mai mari decât cei din jur. Succesul vine atunci când își pune la bătaie cele mai bune abilități, adică cele intelectuale și cele practice. Este atras de domenii administrative, domenii publice, comert, medicină, dar și cele legate de agricultură, alimentație, mediu înconjurător și chimie, farmacie.
Având în vedere atenția deosebită pe care o acordă igienei și rutinei, are o sănătate destul de bună însă profund marcată de stres și de grijile pe care și le face uneori din lucruri mărunte. Astfel că cel mai mic simptom poate genera atacuri de panică și ipohondrie. Este energic și dă randament atunci când toate aspectele vieții sale sunt în ordine. În rest, în haos nu poate fi productiv așa că evită pe cât posibil să ajungă într-o astfel de zonă.
Compatibilitate
• Foarte bună cu zodiile de Pământ Fecioară, Capricorn, Taur
• Favorabilă cu Scorpion, Rac
• Delicată și problematică în raport cu Sagetător și Gemeni
• Dificilă cu Pești
• Nerecomandat cu Pești

Calități: inocent, are capacitate de analiză, ordonat, harnic, obiectiv, precis,cu spirit practic, are atenție deosebită la detalii, serios, conștiincios.
Defecte: perfecționist, critic, îndoielnic, timid, temător, mânios, obsesiv asupra detaliilor, lipsit de imaginație, cu accese de ipohondrie, stres, se îngrijoreaza exagerat.
Motto: „Am încredere în mine însumi. Dezvolt simțul discriminarii si al umilintei. Depasesc orice forma de limitare.”
Verb caracteristic
A analiza. A servi. A oferi.
Talismane norocoase: Agat de mușchi, Carneol, Cristal de stâncă, Cuarț roz, Jad, Ochi de tigru, Onix, Piatra lunii, Safir
Profesii și domenii de activitate:
Contabil, infirmier, medicina veterinară, medic, asistent medical, farmacist, programator, învățământ, domeniul ospitalier, bibliotecar, librar, mecanic, domeniul vânzărilor, nutriționist, matematică, statistica, științe exacte, control și inspecție, supervizare.Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!