esteto.ro

Dacia Pământ Sfânt – locuim un pământ sacru, moştenit de la geto-dac...

Luni, 18.Ian.2016 10:46 Locuri sacre Lasă un răspuns 1 vizualizari

V-aţi gândit vreodată ce spaţiu sacru călcăm în fiecare zi? Ştie careva ce călcăm noi oare în picioarele noastre?. Mi-am propus în acest articol să evidenţiez faptul că teritoriul românesc este un spaţiu al sacralităţii şi omeniei. România este un ţinut de legendă, mulţi ne invidiază pentru dotarea spirituală şi capacităţile paranormale. Dacia Pamant Sfant - locuim un pamant sacru, mostenit de la geto-daci 2

Multe neamuri au dorit şi au vrut cu toată puterea, ba chiar şi-au dat toată silinţa să ne cucerească (apropo de imperiul roman) pentru a intra în posesia pământurilor noastre care ascund şi acum mari bogăţii. Dacă nu au reuşit, se cuvine să mulţumim din suflet lui Dumnezeu, dar şi moşilor şi strămoşilor noştri geto-daci în frunte cu Zamolxe. Dacă nu aţi luat seama sau pur şi simplu nu aţi fost atenţi, vă spun că teritoriul românesc are vibraţii de înaltă spiritualitate şi sacralitate care în anii care vin vor creşte în intensitate.

Spaţiul Geto-Dac a fost dintotdeauna sfânt şi sacru, încă de la începuturi

Acum acest spaţiu se autocurăţă de la sine prin prezenţa şi puritatea fiinţelor de lumină. Însă ca şi noi, aceste fiinţe sunt venite din diferite colţuri ale galaxiei din ordinul Creatorului şi de dragul Mamei Geea. Planeta este o fiinţă de lumină superbă care radiază în spaţiul cosmic pe o distanţă de aproximativ 3 ani lumină. Divinitatea acesteia este cunoscută altor rase mai mult sau mai puţin ostile nouă ca planetă cu tot ceea ce înglobează aceasta ca forme de viaţă. Geea este pământ sacru – România este un ţinut sacru.

Cine au fost fiinţele ancestrale?

Ancestralii au fost poate printre primele fiinţe de înaltă evoluţie care au păşit pe aceste meleaguri şi ca să vă faceţi o idee. Din informaţiile mele aceştia sunt fiinţe venite prin portalul lui Sirius din Constelaţia Casiopeea. Ca origine sunt fiinţe venite din Ursa Major, acolo unde se află şi la ora actuală civilizaţii evoluate la care noi nici nu gândim. Una din planete sau mai bine spus soare, se numeşte ALCOR. Acea stea micuţă care se află pe oiştea Carului Mare. Acolo se află o civilizaţie superioară rasei Homo-Sapiens. Ei au fost cei care au contribuit la dezvoltarea mai mult decât evidentă a chakrei Sahasrara. Sigur, veţi spune că nu au terminat ce au început. Aşa este, pentru ca apoi cei din Pleiade să preia proiectul şi să-l dea unei alte rase extraterestre pentru a-l implementa omului de pe Pământ. Dar nu despre aceasta este vorba în acest articol, ci de faptul că tot ceea ce vedeţi ca spaţiu terestru al Terrei este sacru. Cu multă dragoste şi consideraţie ar trebui să vedem şi să reuşim să facem ceva cât mai grabnic, astfel ca accesarea planul dimensional al cincilea de existent să nu fi fost în zadar. Pământul nostru este sacru, el conţine multe sanctuare şi temple, multe cristale care au fost amplasate de milioane de ani în structura sa cristalină. Şi, în acest fel au reuşit să intre în contact şi rezonanţă cu celelalte cristale din Univers.

Ne aflăm în plin proces de transformare al fiinţei noastreDacia Pamant Sfant - Locuim un pamant sacru, mostenit de la geto-daci 3

Dar să revenim la Ancestrali. Odată sosiţi pe Terra, au reuşit să facă din aceasta o adevărată oază a galaxiei. Aici mai toate rasele Pământului se întâlneau şi puneau la punct un plan de dezvoltare spirituală a Geei. Dar cum răul nu vine niciodată singur, au sosit pe planetă cei din Ursa Minor, răzvrătiţii cum sunt cunoscuţi într-o accepţiune mai largă. Şi, iată că războiul a fost gata. Cele două tabere s-au confruntat, după o gravă neînţelegere între ele, însă la modul general nu a câştigat nimeni. Cei din Ursa Mare s-au retras iar ca pedeapsă divină, cei din Ursa Mică au intrat în procesul de reîntrupare. Şi, uite aşa uşor, mileniile au trecut şi ne aflăm acum în prim plan dar şi într-un profund proces de transformare al propriei fiinţe, care va dura atât cât oamenii vor dori. Nimeni nu ne grăbeşte să facem acest pas, însă cu siguranţă vom fi forţaţi să-l facem. Anii care vin sunt plini de tot felul de procese şi fenomene care mai de care mai complicate, să nu uităm de refacerea ADN-ului uman care se află în plin proces de reconstruire (completarea celor 12 lanţuri, plus activarea lor, care va dura ceva ani) şi activare. Anul 2012 a fost un an de hotar în ceea ce priveşte transformarea noastră ca fiinţe demne ale Creaţiei.

Să avem grijă de spaţiul sacru al României, căci EA ESTE ŢARA NOASTRĂ MULT IUBITĂ! Trebuie să o preţuim şi să o punem în valoare, căci merită de la noi tot ceea ce este mai bun.

Virgil Marcu

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *